Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Monday, April 1, 2013

Najib jumpa karkun tabligh sokong gerakan dakwah Islamiah

( dari blogrizabtanahmelayu)

 

Kerajaan Barisan Nasional sentiasa memberikan sokongannya kepada para jemaah tabligh yang terus menerus berusaha dalam dakwah Islamiah dan menyatupadukan umah tanpa perlu mengambilkira latarbelakang fahaman politik masing-masing. 
 
Tidak seperti Parti Ajaran Sesat pimpinan Nik Ajis yang lebih rela memutuskan silaturrahim sesama Muslim dan pada masa yang sama bersekongkol dengan musuh-musuh Islam yang berpura-pura menyokong mereka. 

 
Kehadiran Amir Najib ke markas Sri Petaling menemui karkun tabligh, beramah mesra dan merapatkan silaturrahim dengan jemaah dari seluruh dunia menggambarkan keikhlasannya dalam memastikan dakwah Islamiah terus didokong dan disokong pada setiap masa. 
 
 
Apa yang pasti ialah kerajaan Barisan Nasional tidak sesekali menggunakan topeng agama untuk meraih laba politik dunia sebaliknya terus memastikan  umat Islam di negara ini terus progresif dan menjadi contoh kepada dunia Islam lain sebagai penggerak global moderate Muslim.
KOMEN KD:-


NABI PERNAH BERPESAN JANGAN DIPERANGI PEMERINTAH NEGARA WALAUPUN DIA ZALIM SELAGI DIA MENDIRIKAN SOLAT!!!


ITU KALAU ZALIM.APA TAH LAGI KALAU PEMIMPIN YANG ADIL,PRIHATIN DAN MENYELAMI DENYUT NADI RAKYAT.LAGILAH TAK BOLEH DIPERANGI.


TAKKAH LAH PAS YANG DIBARISI RAMAI ULAMAK TERSOHOR TAK TAHU PESAN NABI NI DAN TERUSAN MENABUR FITNAH DAN MEMBURUKKAN DS NAJIB DAN KERAJAAN DI BAWAH PIMPINANNYA.


NAK SANGAT KUASA TUNGGU AJELAH PILIHAN RAYA.TAK PERLU BUAT PERANGAI TAK SENONOH MEMBURUKKAN APA AJE YANG KERAJAAN BUAT.


KALAU BAIK YANG KERAJAAN BUAT DIAM AJE KALAU TAK SOKONG PUN.BARULAH RAKYAT NAMPAK YANG PUAK PEMBANGKANG NI MASIH PUNYA OTAK YANG WARAS.


BARULAH ILMU AGAMA YANG ADA PADA ULAMAK PEMBANGKANG TU BENAR-BENAR SELARI DENGAN KEHENDAK ISLAM.


INI TIDAK.PEMBANGKANG SEOLAH-OLAH HILANG KEYAKINAN DIRI TERHADAP KEBOLEHAN MEREKA MEMERINTAH.JADI JALAN MUDAH IALAH MEMBURUKKAN KERAJAAN.TINDAKAN INI AKAN MEMBUATKAN RAKYAT TAHU BAHAWA PEMBANGKANG BERTINDAK TAK PAKAI OTAK.


BUDAK DARJAH SATU PUN TAHU YANG BR1M TU BAIK UNTUK MAK BAPAK DIA ORANG.TAPI PEMBANGKANG TAK MALU KAT BUDAK DARJAH SATU YANG LEBIH PANDAI BERFIKIR GUNA OTAK YANG ALLAH KURNIAKAN.


BERPOLITIKLAH SECARA BIJAK.JANGAN IKUT OTAK YANG TAK MAMPU BERFIKIR.RAKYAT SUDAH BIJAK MENILAI MANA YANG SALAH MANA YANG BETUL.


PEMBANGKANG KENA TUNJUK CONTOH TELADAN YANG BAIK UNTUK MEMIKAT HATI RAKYAT.PERKENALKAN PRODUK POLITIK YANG MEYAKINKAN RAKYAT UNTUK RAKYAT MEMBERI PELUANG MEMERINTAH NEGARA YANG TERCINTA INI.


USAHA YANG TERAKHIR IALAH TERUSKAN BERDOA KEPADA ALLAH.ALLAH TAK MAKBULKAN HAJAT PEMBANGKANG SELAMA INI ADALAH KERANA ALLAH RINDUKAN DOA ORANG PAS.JADI TERUSKAN BERDOA.LAMA-LAMA NANTI BILA SAMPAI MASANYA MERASA LAH PEMBANGKANG MEMERINTAH DENGAN PERKENAN ALLAH!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...