Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Thursday, September 22, 2011

Anwar Ibrahim Bercakap Soal Moral ? Video Seks Baru Ni Macam Mana?

Anwar Ibrahim Mengaku Tuduhan Gomo Benar Belaka !

Thursday, September 22, 2011


Rakaman Video Baru Yang Mana
Pelakunya Adalah Anwar Ibrahim

Anwar Ibrahim bercakap soal moral, arak, soal judi, maksiat, kezaliman, fitnah atau mengaibkan orang. Tetapi beliau sendiri lupa bahawa itu semua adalah permainan Anwar Ibrahim sendiri dalam kehidupan sehariannya selama ini.

MORAL - Betapa rosak nya Moral Anwar Ibrahim yang jelas melakukan hubungan SEKS bersama Pelacur China malah beliau juga merupakan orang yang Meliwat Saiful Bukhari Azlan.

ARAK - Anwar Ibrahim bercakap soal arak walhal beliau tahu dimana dan dengan siapa beliau bersama meneguk arak. Apa bab ni Anwar Ibrahim tidak mahu heret Zaid Ibrahim?

JUDI - Setiap hari Anwar Ibrahim memperjudikan Nasib Agama Bangsa dan negara semata mata untuk kuasa politik beliau dan cita citanya menjadi Perdana Menteri. Sampaikan 16 Sept pun Anwar Ibrahim sanggup perjudikan negara.MAKSIAT - Sudah terang lagi bersuluh Maksiat berlaku setiap hari kehidupan Anwar Ibrahim.


KEZALIMAN - Siapa yang Zalim wahai Anwar Ibrahim? Semasa anda Timbalan perdana Menteri berapa ramai yang anda sumbat dalam Lokap kerana mendedahkan skandal Seks Liwat anda? Berapa ramai Polis dikerahkan untuk menzalimi mereka yang tidak berdosa kerana mengetahui anda pengamal Homoseksual?

FITNAH - Setiap hari Fitnah yang dilemparkan ke atas Dato Seri najib dan Datin Seri Rosmah Mansur tidak putus putus dari mulut anda. Setiap hari Twiiter dan Facebook anda mengeluarkan kenyataan Menfitnah D.S. Najib dan D.S.Rosmah. Apa yang anda tak pernah Fitnah wahai Anwar Ibrahim?MENGAIBKAN ORANG - YA BETUL!!! Memang kami MENGAIBKAN Anda wahai Dato Seri Anwar Ibrahim. Kenapa kami dedahkan aib anda? Kerana anda bercita cita menjadi Perdana Menteri Malaysia. Cita cita yang mana jika ianya terlaksana akan membawa padah kepada seluruh rakyat Malaysia.


Kami tidak mahu seorang Perdana Menteri yang merupakan Pengamal Homoseksual dan juga kaki Pelacur. Kami tidak mahu Malaysia ditimpa bala akibat dari kesilapan kami memilih anda menjadi Pemimpin.

Dosa mengaibkan anda biar Allah SWT yang tentukan kerana pada kami apa yang dilakukan ini adalah Jihad kami dalam memastikan Kemungkaran dapat dihapuskan apatah lagi jika seseorang itu orang yang semacam anda yang boleh melakukan apa sahaja dalam mendapatkan kuasa.

Namun demikian, jika benar kami telah mengaibkan anda wahai Dato Seri Anwar Ibrahim maka dipinta sangat agar anda membuat Laporan Polis akan anda diaibkan dan juga melakukan tindakan SAMAN ke atas kami kerana mengaibkan anda dalam rakaman Video Seks.


video

Menjadi satu kewajipan bagi anda Dato Seri Anwar Bin Ibrahim untuk membersihkan nama anda dalam hal ini. Sampai bila anda hendak duduk diam membisu?


Psssttt....Kalau kami salah maka kami tanggung akibatnya tetapi bagaimana dengan si pelaku?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

60 RIBU IC PALSU..ELOK MAFREL TANYA ANWAR.

APA MACAM MALAYSIAKINI ADAKAH PERCAYA DENGAN RESPON DARIPADA RAKYAT MALAYSIA KINI:


mafrel sebuah NGO pilihanraya mendedahkan kononnya berlaku pemberian 60 ribu kad pengenalan kepada warga luar di sabah pada pilihanraya sekitar 1990 an.

pemberian 60 ribu kad pengenalan itu dilakukan pada saat PBS dilihat cukup berkuasa dan mampu menumpaskan BN.

kepada mafrel, elok kamu tanya pada anwar.
dia tahu banyak cerita pasal kes ni.

22 September 2011XPressMindaLeave a commentGo to comments
Sekali lagi Mkini buat kecoh dan sekali lagi Mkini kantoi. Dakwa Malaysiakini, SPR telah mengeluarkan sejumlah lebih 60,000 kad pengenalan palsu kepada pekerja asing di Sabah atas arahan UMNO.

Kata mereka lagi dalam tempoh sedekad, seramai 600,000 pendatang asing mendapat kad pengenalan palsu tu untuk tujuan mengundi UMNO & BN bagi merampas Sabah daripada PBS.

Kabel diplomatik Amerika Syarikat yang bocor mendedahkan, bekas pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Tan Sri Abdul Rashid Abdul Rahman mengakui pernah mengeluarkan lebih 60,000 kad pengenalan palsu kepada pekerja asing di Sabah sekitar 90-an, atas arahan Umno. (Malaysiakini / 20 Sept 2011)

Hakikatnya tugas Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) bukannya menyediakan kad pengenalan sebaliknya mendaftarkan pemilih yg layak mengundi. Tugas mengeluarkan kad pengenalan adalah tugas Jabatan Pendaftaran Negara (JPN).

Kot ye nak menipu pun berpada-padalah, ni tak pasal-pasal kantoi tak tahu mana satu tugasan rasmi agensi kerajaan.

Kabel yang dimuat naik di portal Wikileaks memetik bekas ketua NGO pemantau pilihan raya Mafrel Malek Husin sebagai mendakwa Rashid (kiri) mengakui perkara itu dalam pertemuan peribadi di rumahnya pada 25 Oktober, 2006. (Malaysiakini / 20 Sept 2011)

Malaysiakini kenal ka siapa Abdul Malek Bin Hussin tu? Jom kita layan seketika sejarah politik Abdul Malek Hussin.

Abdul Malek merupakan Ketua Dewan Pemuda Pas (DPP) Wilayah Persekutuan utk sesi 1985-1987.Pada tahun 1987 hingga 1989 pula Abdul Malek dilantik sebagai setiausaha Dewan Pemuda Pas Pusat.

Kemudiannya sekali lagi dia telah menyandang jawatan Ketua DPP Wilayah Persekutuan bagi sesi 1989-1994 sebelum mengumumkan perletakan jawatan pada 31 Ogos 1994

Menjelang pilihanraya ke-9 tahun 1995, Abdul Malek di angkat menjadi calon Pas utk Parlimen Bandar Tun Razak. Beberapa hari sebelum tarikh pengundian, Abdul Malek mengumumkan keluar drpd Pas dan menyertai UMNO dalam satu majlis yg di hadiri oleh Anwar Ibrahim.

Semasa krisis pemecatan Anwar ibrahim, Abdul Malek adalah antara orang kanan Anwar ibrahim yg turut mengembleng tenaga menggerakkan demonstrasi jalanan sebelum dikenakan tahanan ISA pada 25 September 1998 – 21 November 1998.

Pada 18 Oktober 2007 Ab dul Malek menang kes saman RM 2.5 juta terhadap kerajaan berhubung tahanan ISA ke atasnya sebelum ini, bagaimanapun pada 25 Mac 2010, Mahkamah Rayuan membatalkan bayaran gantirugi tersebut menyebabkan Abdul Malek terpaksa membayar kos perbicaraan sejumlah RM50,00 kepada kerajaan.

Salah seorang peguam yg pernah mewakili Abdul Malek dalam kes tuntutan samannya ialah R. Sivarasa yg merupakan ahli parlimen Subang (PKR), bekas Naib Presiden PKR dan sekarang ini turut menjawat jawatan sebagai MPP PKR.

Mafrel pula merupakan badan NGO yg kononnya bertujuan memantau perjalanan pilihanraya telah ditubuhkan oleh Abdul Malek sejak tahun 2003.

Melihat pd hubungan sejarah & kaitan langsung Abdul Malek & Mafrel dengan Anwar Ibrahim & PKR, layakkah ianya dijadikan asas utk membuktikan dakwaan Malek & Wikileaks itu?

Hatta pemimpin Pas sendiri amat berhati-hati dengan sikap Abdul Malek. Misalnya salah seorang pemimpin Pas yang jugak Pengarah Pilihanraya Pas Wilayah Persekutuan, Haji Ishak Surin pernah meluahkan keraguannya dengan kredibiliti Abdul Malek Hussin, katanya;-

Adakah kita boleh percaya orang seperti ini. Dalam keadaan dia (Malek) berbai’ah pun, dia berani khianat, inikan pula dalam soal yang tiada kaitan dengan bai’ah dengan Allah dan Rasulnya. - (Haji Ishak Surin / 14 Februari 2008)

Bila pemimpin Pas sendiri pun pernah bukak mulut meragui kejujuran & kredibiliti Abdul Malek, kat mana pulak asasnya utk kita ambil kata-kata Abdul Malek seperti dilaporkan oleh Wikileaks tu sebagai sumber sahih?

Wednesday, September 21, 2011

Wikileaks: SPR pernah keluarkan 60,000 IC palsu

PENDEDAHAN DARIPADA MALAYSIAKINI , KALAU BETUL BERLAKU .. KITA UMNO BUAT LAGI KERJA INI AGAR DAPAT MEMERINTAH NEGARA INI DENGAN LEBIH DARIPADA 2/3 MAJORITI DI PARLIMEN. AYUH... KITA SUNGKURKAN PEMBANGKANG DENGAN CARA YANG DIDEDAHKAN. KITA RAMPAS SEMULA NEGERI2 YANG DIPERINTAH OLEH PEMBANGKANG DENGAN SENANG2 AJE.
Kabel diplomatik Amerika Syarikat yang bocor mendedahkan, bekas pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Tan Sri Abdul Rashid Abdul Rahman mengakui pernah mengeluarkan lebih 60,000 kad pengenalan palsu kepada pekerja asing di Sabah sekitar 90-an, atas arahan Umno. abdul rashid abdul rahmanKabel yang dimuat naik di portal Wikileaks memetik bekas ketua NGO pemantau pilihan raya Mafrel Malek Husin sebagai mendakwa Rashid (kiri) mengakui perkara itu dalam pertemuan peribadi di rumahnya pada 25 Oktober, 2006. Dalam kabel yang ditandakan sulit itu, Malek dilaporkan memberitahu pegawai Kedutaan Amerika Syarikat di Kuala Lumpur bahawa Rashid mengesahkan Umno melancarkan kempen 'kotor' sekitar 90-an untuk merampas Sabah - yang dikuasai PBS, ketika itu pembangkang, pada 1994. "Sepanjang dekad berkenaan, Umno memberikan kewarganegaraan dan kad pengenalan Malaysia kepada lebih 600,000 pekerja pendatang asing (kebanyakan beragama Islam dari Indonesia dan Mindanao di Filipina) di Sabah, sebagai pertukaran untuk undi mereka pada pilihan raya negeri. sabah illegal immigrant"Menurut Husin, Rashid 'mengakui secara peribadi mengeluarkan lebih daripada 60,000 kad pengenalan palsu di Sabah' bagi membantu Umno menguasai politik di sana," kabel itu dipetik. Kewarganegaraan 'segera' dan hak mengundi untuk pendatang tanpa izin telah lama menjadi isu di Sabah, dengan pemimpin tempatan, sama ada dalam atau luar BN berulang kali menuntut penyelesaian daripada kerajaan persekutuan. Bagaimanapun, tidak apa yang dilakukan berhubung tuntutan berkenaan. mahathir pc 260608 05Keadaan didakwa semakin parah pada tahun 1990-an, dengan kesalahan diletakkan di bahu perdana menteri ketika itu Tun Dr Mahathir Mohamad kerana didakwa melancarkan apa yang dikenali sebagai 'Projek IC'. Ia operasi haram yang didakwa membabitkan Jabatan Pendaftaran Negara, agensi kerajaan berkaitan dan ejennya dengan tujuan meningkatkan undi Umno dan BN. Pada pilihan raya negeri 1994, PBS - yang menguasai Sabah sebagai negeri pembangkang sejak tahun 1985 - mendapati majoritinya di Dewan Undangan Negeri (DUN) merosot mendadak. Walaupun PBS akhirnya tumbang rentetan beberapa pembelotan kepada BN, ramai menyalahkan 'Projek IC' sebagai punca kejayaan BN menerajui Sabah semula.

Ahli Majlis MPKj Dari DAP Yang Sangat Biadap!

GEMPAR BERAPI! RAKAMAN SUARA CINA DAP BIADAP!

Ahli Majlis MPKj Dari DAP Yang Sangat Biadap!

Kesian aku dengar MELAYU kena Tengking Dengan Cina Biadap ni. Kepada Orang Melayu yang sokong DAP ini memang bangang.. Yang sokong dia , pun kena tengking. Sial punya cina tengking Melayu.

Jajarkan ke Tengah

Lee Kee Hiong sudah biasa terlepas daripada onar yang dilakukannya selama ini. SELANGOR DAILYsebelum ini telah mendedahkan bagaimana Lee Kee Hiong yang pernah menjadi Setiausaha Politik Lim Kit Siang mempunyai PERANAN YANG SANGAT BESAR dalam kematian Teoh Beng Hock. Untuk seketika, Lee Kee Hiong mendiamkan diri dan tidak banyak cerita tentangnya kedengaran walaupun ramai kakitangan Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) di mana Lee Kee Hiong merupakan salah seorang Ahli Majlis merungut tentang perangai BETINA KERING itu.
Maki hamunnya sudah menjadi perkara biasa. Kakitangan MPKj yang sebelum Pakatan mengambilalih kerajaan negeri, bekerja dengan kembang hidung dan dada busung, sekarang ini diperlakukan seperti budak-budak dan lembu-lembu dalam kandang. Mereka bukan sahaja ditempelak, bahkan diperlekehkan sebagai BANGSA YANG TIDAK BOLEH BEKERJA.
Bukti terbaru adalah rakaman yang dibuat secara rahsia bagaimana BETINA KERING itu menghamun MELAYU-MELAYU di MPKj seolah-olah manusia Melayu yang ada di hadapannya adalah kalangan bebal yang sengaja diambil bekerja sebagai kakitangan kerajaan kerana simpati akan nasib mereka.
Baru menjadi Ahli Majlis, Lee Kee Hiong sudah pun menunjukkan sikap bongkak dan angkuh yang telah menjadi darah dagingnya. Walaupun dari satu segi, kelihatan seperti Lee Kee Hiong sedang menjalankan tugas, tetapi memandangkan kakitangan yang dihamunnya itu bukanlah lembu atau kambing, sebaliknya manusia, mengapa dia tidak menggunakan kelebihannya selaku Ahli Majlis untuk lebih berdiplomasi dan bukannya membentak-bentak seperti BETINA GERSANG?
Sikap memandang rendah terhadap orang Melayu sudah menjadi darah daging sebahagian besar pemimpin DAP. Dek kerana itulah, DAP tidak pernah membenarkan orang Melayu mengetuai parti tersebut. Paling tinggi kedudukan mereka adalah Pengerusi. Sedangkan jawatan Pengerusi sebenarnya tidak berfungsi langsung, sebaliknya hanyalah retorik semata-mata untuk menunjukkan kononnya DAP adalah sebuah parti pelbagai kaum. Sedangkan jawatan-jawatan penting lain, termasuklah Setiausaha Agung, disapu oleh Lim Kit Siang, proksinya dan anak lelakinya.
Jawatan yang paling berkuasa dalam DAP adalah Setiausaha Agung. Walaupun Lim Guan Eng tidak pernah menang dalam mana-mana pertandingan dalam partinya sendiri, perlantikannya selaku Setiausaha Agung meletakkan dia sebagai pemimpin SUPERIOR yang tidak boleh disentuh, sama seperti bapanya.

Gelagat yang ditunjukkan oleh bekas Setiausaha Politik Lim Kit Siang bernama Lee Kee Hiong itu sebenarnya mencerminkan apa yang bakal berlaku pada masa hadapan sekiranya DAP dibenarkan berkuasa walaupun di belakang tabir. Mungkin sebahagian besar peminat Pakatan Rakyat, tidak akan mempercayai berita ini dan menganggap ianya satu lagi cerita fitnah, namun ketahuilah bahawa itu yang berlaku, bukan sahaja di MPKj, tetapi juga di MPAJ, MBPJ, MPSJ dan MPK.

Melakukan serangan psikologi seperti yang dibuat oleh Lee Kee Hiong merupakan taktik terbaik yang dipelajari daripada Zionis yang berjaya melemahkan semangat kaum Arab di Palestin meskipun Arab merupakan penduduk majoriti. Memecah belahkan adalah kepakaran semulajadi mereka yang kini sedang dituruti oleh DAP dengan jayanya.

Rakaman ini sebenarnya hanyalah merupakan salah satu daripada pendedahan kecil. Pasti akan ada pendedahan besar lain yang melibatkan DAP dan para pemimpinnya yang beranggapan, mereka jauh lebih superior berbanding orang Melayu.

Untuk pengetahuan mereka yang tidak pernah peduli, Lee Kee Hiong merupakan figur yang sangat berpengaruh terutama dalam DAP Selangor. Inilah PENGUASA sebenar Ean Yong Hian Wah. Inilah juga orangnya yang cuba menutup skandal DAP dalam kematian Teoh Beng Hock.DEDAH ! Di Manakah Silap Portal Pro-Pembangkang Kali Ini? Silapnya Tidak Suka Berkata Benar

Jika Dr Mc Donald, saksi Anwar Ibrahim 'ditangkap' mengeluarkan kenyataan yang tidak menyebelahi Anwar Ibrahim, begitu juga nasib portal pro-pembangkang yang 'ditangkap' kerana berbohong melaporkan berita Mat Sabu.


Memang tidak dinafikan lagi bahawa MalaysiaKini, portal yang dibiayai oleh Yahudi adalah portal pembohong tegar. Jika merujuk kepada laporan mereka,
Ratusan penyokong pemimpin PAS berkumpul di luar perkarangan mahkamah sejak 8 pagi bagi memberi sokongan.
Padahal, hanya kira-kira 50 orang sahaja yang berkeliaran di luar mahkamah bukannya ratusan seperti yang didakwa oleh portal pembohong tersebut.

Lihat foto-foto di bawah:-

Dan jika benar ada ratusan penyokong, MalaysiaKini sudah tentu akan menyiarkan foto-foto kumpulan tersebut tetapi tiada!

MalaysiaKini confirmed pembohong tegar !


Dalam masa yang sama, ketiadaan penyokong-penyokong Mat Sabu menimbulkan rasa hairan beberapa ahli PAS yang hadir di mahkamah.

Ada juga yang berseloroh mengatakan bahawa kehadiran penyokong PAS semasa kes khalwat Mat Sabu di Hotel di Kelantan mungkin lebih ramai daripada hari ini!

PEDIH dan PEDAS!

PENGUNDI PKR HARUS KEMBALI SEMULA KEPADA BN. KEPIMPINAN PR BERGADUH SENDIRI.

SEGERA : AGEN-AGEN GAP DI JOHOR SILA BAKAR LINE !

asalnya mahu membincangkan kedudukan peruntukan kerusi dun/parlimen di johor pada pru ke 13 nanti.

tak puas hati dengan sikap kurang ajar dap, pkr johor melalui pengerusinya chua jui meng mula tunjuk besar kepala.

kemudian selang sehari, timbul pula dakwaan dap johor menyalahgunakan dana awam untuk kepentingan individu. siapa dalang yang menyebarkan cerita ini ?

selepas itu, dap istihar tutup pintu rundingan dengan pkr. kalau pkr tak mintak maap dap johor istihar pertandingan 3 penjuru di johor pada pru ke 13 nanti.

inilah bayangan otak parti yang bercita-cita mahu menggapai putrajaya.
najib belum umum tarikh pru, mereka sudah berantakan berebut kerusi.

ini insiden di johor.percayalah dengan kata aku, krisis besar pakatan akan lebih teruk berlaku di selangor. kami dah dengar macam-macam maklumat.

siap hantar email suruh belasah sama sendiri pulak tu..itu nanti.

apa pun ejen-ejen penghasut,adu domba,kaki bakar,cucuk jarum yang gap lahirkan di johor silalah buat kerja anda.....

apa lagi tunggu, kasi hasut sampai hancur pakatan di johor.

TERBARU ! Siapakah Pemimpin PKR Mengaku Insaf Malu Dek Nafsu Anwar Ibrahim?


PKR Sarawak akan lumpuh!

Itulah gambaran yang boleh digambarkan mengenai situasi yang menimba PKR Sarawak sekarang apabila beberapa pemimpin kanan PKR Sarawak mengambil keputusan keluar parti.

Jimmy Donald, Ketua PKR Sri Aman bersama Ketua PKR Kapit, Munan Laja, Ketua PKR Serian, Jonas Riong dan beberapa pemimpin lain seperti Matthew American dan Dr John Brian, blogger Dayak Baru secara rasmi telah mengumumkan keluar parti

Surat perletakkan jawatan mereka telah disampaikan kepada Pengerusi PKR Sarawak, Baru Bian.

Menurut Jimmy, selepas ini akan ramai lagi ahli-ahli dan pemimpin PKR di peringkat bahagian akan mengumumkan keluar parti termasuk kesemua ahli-ahli PKR Sri Aman. Hanya menunggu sedikit masa lagi dan ini akan menyebabkan PKR Sri Aman akan tutup kedai.

Ditanya mengapa mereka mengambil keputusan drastik ini, Jimmy menjelaskan mereka berasakan hala tuju PKR Sarawak sudah jauh menyimpang daripada tujuan asal.

Ditambah pula dengan kes video seks Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim bersama pelacur Cina yang membuatkan mereka berasa MALU dan TERHINA.


Secara kebetulan ramai yang tahu mereka ini ahli-ahli PKR, jadi ramai rakyat Sarawak yang bertanyakan mengenai kes video seks Anwar Ibrahim.

Pastinya, mereka tidak dapat memberikan jawapan yang memuaskan rakyat Sarawak memandangkan mereka sendiri tidak mengetahuinya. Yang pasti, mereka mengikuti perkembangan ini dan berasakan Anwar Ibrahim melakukan perbuatan itu.

Selain malu dengan perilaku pemimpin PKR khususnya Anwar Ibrahim, mereka juga sudah tidak percaya kepada kepimpinan PKR Sarawak dan PKR Pusat.

Melihat situasi sekarang, pemimpin PKR Pusat lebih mengutamakan perkara-perkara yang membabitkan kepentingan politik Anwar Ibrahim.

Manakala, PKR Sarawak pula lebih mengutamakan mempertahankan reputasi Anwar Ibrahim dalam video seks bersama pelacur dan mengangkat Baru Bian sebagai calon Ketua Menteri Sarawak.

Ini telah menyimpang daripada tujuan asal penubuhan PKR di Sarawak. Berpegang kepada prinsip itu, mereka mengambil keputusan keluar PKR secara rasmi.

SUMBER : cetusankenyalang.blogspot.com


BACAAN SETERUSNYA : Anwar Tidak Menafikan Keinginan Homoseksual!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...