Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Saturday, March 17, 2012

ADAKAH PAS PEJUANG ISLAM DAPAT BANTUAN DARIPADA YAHUDI MELALUI ANWAR ??
Firman Allah Surah Al Baqarah “Mereka hendak menipu Allah dan orang-orang yang beriman, tetapi mereka hanya menipu diri sendiri dan mereka tidak sedar, Dalam hati mereka ada penyakit, lalu ditambah Allah penyakitnya, dan untuk mereka siksaan yang pedih disebabkan mereka berdusta. Dan bila dikatakan kepada mereka, janganlah membuat bencana (kerosakkan & perpecahan) di muka bumi, mereka mengatakan: Sesungguhnya kami ini hanya orang-orang yang membuat kebaikan. Ingatlah, sesungguhnya mereka itulah orang-orang yang membuat bencana tetapi mereka tidak sedar. Apabila dikatakan kepada mereka: Berimanlah kamu sebagaimana orang-orang lain telah beriman, mereka mengatakan: Akan berimankah kami sebagaimana orang-orang bodoh itu beriman? Ingatlah, sesungguhnya merekalah yang bodoh tetapi mereka tidak tahu” ( Al Baqarah: 9 -13)

Bersimpatilah dengan golongan ini dan berusahalah melalui doa kerana amat jelas firman Allah “Mereka pekak, bisu dan buta, sebab itu mereka tidak bisa kembali kepada kebenaran” (Al Baqarah: 18)

Benarlah sabda Nabi SAW, “Akan muncul di akhir zaman satu kaum yang muda belia umurnya tetapi singkat akalnya, mereka meniru ucapan sebaik-baik manusia (Nabi Muhammad) namun imannya tidak melewati kerongkong mereka, di mana sahaja kamu menemui mereka maka perangilah kesombongan mereka kerana sesungguhnya memerangi mereka ada pahala di hari kiamat (Hadis riwayat Bukhari/6930 & Muslim/1066)


“Banyak program-program yang dianjurkan pihak asing ini..seperti Konrad Adeneur Foundation (KAF)..Open Society..dan lain-lain..pada saya ini memang sudah berlaku dalam PKR”, kata Datuk Zulkifli Noordin, Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu.Video : Pendedahan tentang modus operandi kotor PKR.


Zulkifli turut tidak menafikan faktor bantuan asing merupakan faktor kemenangan besar PKR dalam pilihanraya umum ke-12.

“Saya tidak menafikan memang kita menerima bantuan asing, kita menerima latihan dari NGO -NGO asing ini, bagaimana nak berkempen, kita nak berjumpa dengan orang ramai macam mana, sampai saya sendiri ketika kita nak menganjurkan demostrasi contohnya, saya dihantar berkursus di Viena, di Filipina, bagaimana nak berdemo, ini semua memang tajaan badan-badan asing ini, itu semua orang dah tahu.

Saya lihat badan-badan asing ini ghairah untuk melihat kejatuhan kerajaan yang sedia ada sekarang ini kerana mereka mempunyai agenda sendiri di rantau Asia ini untuk memenuhi nafsu pihak-pihak tertentu katanya. AIDC


Sebelum ini Anwar Ibrahim, kepimpinan pakatan pembangkang dan para bloggers pro-pembangkang beria-ia mengaitkan kewujudan perniagaan di antara Malaysia dan Israel.

Biar pun isu tersebut telah dijawab dengan fakta, mereka masih berdegil dan terus mengelirukan rakyat. Segalanya itu semata-mata untuk menghalalkan kenyataan kontroversi Anwar Ibrahim yang menyokong keselamatan negara Israel.

Hari ini Anwar Ibrahim, kepimpinan pembangkang dan bloggers pro-pembangkang menerima tamparan hebat lagi memalukan apabila Hadi Awang, Presiden PAS sendiri berkata bahawa kerjasama dengan bangsa Yahudi terutamanya dalam bidang perniagaan dibenarkan!Anda baca di sini :

SHAH ALAM 17 Mac – Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata, kerjasama dengan bangsa Yahudi, terutama dalam bidang perniagaan adalah dibenarkan tetapi ia adalah terhad kepada kaum itu sahaja dan bukannya dengan fahaman zionis.

"Pendekatan kita (ialah) boleh bekerjasama dan berniaga dengan bukan Islam (termasuk Yahudi) tetapi ia mestilah terhad kepada kaum itu sahaja dan bukannya dengan fahaman Zionis ,” katanya dalam sesi soal jawab pada majlis makan malam bersama Pemimpin Pas anjuran Dewan Muslimat Pas Malaysia di sini, malam tadi.

Abdul Hadi berkata demikian ketika menjawab soalan yang dikemukakan oleh seorang pimpinan Pas yang mengajukan soalan berhubung proses perhubungan antara kerajaan Pas ataupun pakatan pembangkang untuk memisahkan hubungan perniagaan dengan bangsa Yahudi sekiranya menguasai kerajaan persekutuan suatu hari nanti. – BERNAMA.
Sikap putar belit dan double standard kepimpinan parti pembangkang amat dikesali. Dalam masa yang sama, apakah kepimpinan pembangkang dan bloggers mereka berani meminta maaf kerana memburuk-burukkan parti lawan dengan isu yang telah dinyatakan oleh Presiden PAS sendiri?

PENJAJAHAN AMERIKA DAN YAHUDI BERMULA .... NEGARA ISLAM HANCUR SETELAH PEMBANGKANG MENJADI TALI BARUT AMERIKA..

DARI RUNTUHAN AL-AQSA... KITA TAWAN PUTRAJAYA!! @AnwarIbrahim @NajibRazak @PMOMalaysiaARAB SPRING satu malapetaka

Apakah nasibmu nanti bila mereka ke sini? Tentulah dikatakan yang baik-naik sahaja.
SELAMAT DATANG AMERIKA.. BAWAKAN SYURGA KE SINI !

Bersorak sorai agungkan kerja Yahudi USA, menuntut itu dan ini demi kesenangan USA.. Siapakah USA? Mereka yang telah menghuruharakan Iraq. Kononnya menghapuskan kerajaan zalim... Saddam Hussein.... Betulkah dia zalim melebihi USA dan Israel? Orang seperti Saddam, Muammar dan Asad mesti dihapuskan. Ada sesaorang di Malaysia membuat kenyataan menyokong serangan USA terhadap Iraq walaupun masih dalam penjara. Siapa dia? Dia adalah idola rakyat Malaysia sebagai pejuang agama yang hebat satu waktu dahulu, termasuk penulis juga amat menyanjunginya.

Setelah mendalami apa yang berlaku, kita mula tersedar bahawa kita sedang ditipu. Cuba buat penelitian, zalimkah kerajaan Saddam yang pernah menyerang Israel itu? Mungkin 'dia' sedang gembira melihat kesusahan rakyat Iraq sekarang selepas Saddam dan keluarganya dibunuh kejam. Penipuan demi penipuan dibuat untuk memberi peluang USA menyerang Iraq. Rakyat Malaysia ini dalam rahsia telah memberi pujian dan sokongan terhapat tindakan USA tersebut. Sungguh menyedihkan. Dia juga dilantik dalam jawatan kuasa khas permudahkan kerja jahat USA ini untuk mencipta Arab Spring.

inikah yang sedang diimpikan?

simbol kejahatan syaitan

Sehingga kini Iraq telah menjadi medan berdarah bagi bangsa Arab. Keganasan yang tidak akan pernah aman. Penderitaan rakyat Iraq pasca Saddam amat memilukan. Ramai rakyat awam di aniaya oleh tentera USA. Rogol, bunuh dan siksa. Ada siapa peduli? Ada sesaorang dengan anggkuh mengharap Arab Spring melarat hingga ke Malaysia. Siapa manusia ini? Manusia ini tidak pernah hendak peduli tentang penderitaan bangsa Arab. Dia hanya suka Arab Spring mengalir ke sini.

Kononnya ungkapan muluk-muluk diungkap bagi menutup kecelakaan ini. AraB Spring atau "MUSIM BUNGA ARAB". Bunga apa? Bunga darah dan air mata!

mangsa rogol tentera USA

Kita toleh ke belakang, mana perginya pemimpin pembangkang Iraq yang meminta campurtangan Yahudi USA dahulu? Apa yang dia dapat setelah USA menyerang Iraq? Di manakah dia sekarang? Amankah Iraq selepas ditawan USA? Berapa ribu nyawa rakyat yang melayang? Kini mereka (USA) akan keluar dari Iraq untuk menjahanamkan Syria pula. Masih lagi anda semua terkesan akibat dadah Yahudi?

Libya masih belum aman, mereka sedang bersiap untuk meratah Syria pula. Demo di kedutaan Syria itu anjuran siapa? Siapa yang sertainya? Pasti orang Melayu dan Islam (orang Islam?). Bukannya semua kaum. Siapa perancangnya ? Tentu anda mempunyai jawapannya. Sejak dahulu amat senonim dan sukakan demonstrasi dari muda hingga ke tua.

Usaha dungu sebilangan penaganut agama (entah apa agamanya) berusaha membuat demonstrasi menuntut kerajaan Syria menyerah kalah untuk diratah oleh proksi USA. Kedunhuan ini menjadi semakin pelik bila ramai diantara pendemo ini mengakut kuat beragama dan tahu agama melebihi orang lain. Adakah keagamaan jenis ini hanyalah layak menjadi alat catur USA dan proksinya? Semakin bingit persoalan, adakah mereka dibiayai?


PEMBELA ATAU PEMUSNAH?

Jika Asad seorang yang zalim, mengapa baharu sekarang timbulnya persoalan ini semua??? Adakah bermakna sebelum Arab Spring dia ridak zalim? Siapa yang menghebahkan berita ini, jika bukan agen Yahudi USA? Kenapa sebelum Arab Spring, tiada apa-apa berita sedemikian dan Syria berada dalam keadaan aman damai sehingga ramai anak Malaysia ke sana menimba ilmu dengan kos yang rendah? Zalimkah mereka? Zalimkah Asad. Kini muncul pula cerita Asad seorang Syiah, kenapa ia muncul sekarang jika bukan bertujuan membangkitkan rasa benci dan sengketa?

Pendekatan serupa juga sedang dibangunkan di negara ini. Politik kebencian melampau. Adakah mereka berpandu kepada alQuran dalam membangunkan gelombang ini? Atau hanya mengikut skrip Yahudi USA yang telah banyak melabur modal?

Bodohnya Arab dan sebahagian dari Melayu pak turut USA ini. Jika negara sasaran telah huru hara dan tiada lagi keamanan, USA melepaskan dirinya. Libya adalah contoh terbaru. Timbul pertanyaan, bodoh sangat bangsa yang bernama Arab ini. Kenapa mereka tidak mampu berfikir? Tiada jawapan untuk itu kerana mereka sedang dipermainkan apabila darah telah mula tumpah ke bumi.

mayat wanita-wanita Iraq

Malaysia juga mahukan keadaan ini? Tanya PKR, JIM, ABIM dan beberapa NGO gila babi yang sibuk menuntut ketua kerajaan asing meletak jawatan. Kononnya pukul anak sindir menantu.

Nah di bawah dihidang satu kisah yang mungkin anda semua suka. Kesah kegembiraan dan kebahagian seorang rakyat Arab yang diperintah oleh sekutu USA. Andai kata mata anda masih mahu terus buta untuk melihat kebenaran, terserahlah.

nota: tidak mustahil blog ini akan disabotaj satu hari nanti kerana perjuangan ini.sekutu proksi, pembunuh rakyat Iraq

"Wahai orang yang berselimut! Bangunlah serta berilah peringatan dan amaran (kepada umat manusia).Dan Tuhanmu, maka ucaplah dan ingatlah kebesaranNya!

KISAH GADIS IRAQ YANG DIPERLAKU SEPERTI BINATANG, DIROGOL, DISIKSA DI PENJARA ABU GHARIB.


"Semasa aku sedang mengunjungi rumah salah seorang kerabatku, tiba-tiba tentera Amerika (AS) memasuki rumahnya dan mulai menggeledah rumah itu. Mereka menemui beberapa senjata ringan. Maka merekapun menangkap semua orang di rumah itu termasuk aku.


Aku cuba jelaskan pada penerjemahnya, bahawa aku hanyalah seorang pengunjung, tetapi sia-sia. Aku menangis, memohon pada mereka, sampai hilang kesedaran kerana takut... ketika mereka membawaku ke penjara Abu Ghraib"

Nadia melanjutkan, sambil air mata mengalir di pipi.


derita yang tiada kesudahan

“Mereka tempatkanku seorang diri di sebuah sel penjara gelap dan kotor. Aku berharap aku akan segera dibebaskan, setelah terbukti aku tidak bersalah. Hari pertama sangat menyusahkan. Selnya berbau tidak sedap, lembab dan gelap, membuatku semakin lama semakin takut. Suara tertawa tentera di luar sel tambah menakutkan. Aku bimbang apa yang menimpaku nanti.


Pertama kali aku merasa berada dalam cengkaman sulit. Memasuki sebuah dunia yang tidak pernah ku rasai sebelum ini. Ditengah aneka ragam perasaanku saat itu, aku dengar suara seorang tentera wanita AS bercakap dalam bahasa Arab padaku: “Aku tak kira, walau penjual senjata di Iraq ini perempuan!”

Ketika aku cuba jelaskan keadaan sebenarnya, dia memukulku dengan kejam. Aku menangis dan berteriak “Demi Allah! Aku dianiaya, demi Allah! Aku dianiya!!”

Tentera wanita itu terus mencaci. Tak pernah ku bayangkan, aku akan diperlakukan seperti itu. Dia mulai tertawa dan mengatakan dia telah memonitorku sepanjang hari dengan satelit. Katanya, mereka mampu melacak musuh-musuh mereka meskipun sedang berada di dalam bilik tidur mereka sendiri dengan teknologi AS.

Dia tertawa lagi dan berkata, ”Aku mengawasimu ketika kamu bercinta dengan suamimu.”
“Tatapi aku belum berkahwin” Jawabku dengan suara kebingungan.

Dia memukuliku selama lebih dari 1 jam. Dia memaksaku minum segelas air, yang kemudian kuketahui mereka bubuh ubat di air itu. Setelah 2 hari baru aku sedar dan berada dalam keadaan telanjang. Rupanya, aku telah kehilangan sesuatu yang tidak akan dapat diembalikan lagi. Aku telah diperkosa. Aku jadi histeria tak terkontrol. Aku hantukkan kepalaku kuat-kuat ke tembok.Hingga lebih dari lima tentara AS diketui wanita itu masuki ke sel dan mulai memukuliku. Mereka perkosaku berganti-ganti sambil tertawa dan menperdengarkan muzik dengan kuat. Begitulah setiap hari mereka perkosa dan merogolku, dan sentiasa menggunakan cara baru yang lebih kejam dibanding sebelumnya.”

Nadia terus menjelaskan lagi..


“Setelah sekitar satu bulan, seorang tentera negro memasuki selku dan melemparkan 2 potong pakaian tentera AS kepadaku. Dalam bahasa Arab yang lemah dia mengatakan agar aku memakainya. Setelah dia menutup kepalaku dengan kantong hitam, dia menuntunku ke toilet umum yang ada paip air sejuk dan panas. Dia memintaku mandi. Dia menutup pintu dan pergi. Aku rasa sangat letih dan sakit. Aku mandi.

Belumpun selesai, tentara negro tadi masuk ke dalam. Aku ketakutan dan memukul mukanya dengan mangkok air. Namun dia sangat kuat, dia memperkosaku dengan kejam dan meludahi mukaku.Kemudian dia pergi dan kembali lagi dengan 2 tentera yang membawaku kembali ke sel. Perlakuan seperti itu terus berlanjutan. Kadang aku diperkosa sampai 10 kali sehari, membuat kesehatanku sangat buruk.”

Nadia terus mengungkapkan perbuatan ngeri kebiadaban AS terhadap wanita-wanita Iraq. Katanya...


“Setelah lebih dari 4 bulan, seorang tentera wanita datang. Namanya Mary. Dia berkata kepadaku, “Sekarang kamu memiliki kesempatan emas, kerana seorang petugas yang memiliki jawatan tinggi akan kunjungi kita hari ini. Jika kamu hadapinya dengan sikap positif, kamu akan dibebaskan. Terutama kerana kami sekarang yakin kamu tidak bersalah.”

Aku jawab,”Jika kamu yakin aku tidak bersalah, mengapa kamu tidak bebaskan?”
Dia menjerit dengan gelisah,”Satu-satunya yang menjamin kebebasan kamu adalah sikap positif kamu terhadap mereka!”

Dia membawaku ke toilet umum, dan dia mengawasiku mandi sambil membawa tongkat tebal untuk memukulku jika aku tidak melakukan perintahnya. Kemudian, dia memberiku make up, dan memperingatku untuk tidak menangis dan merusak make up ku. Lalu dia membawaku ke sebuah ruangan kosong. Di situ tidak ada apapun kecuali sebuah penutup lantai. Setelah satu jam dia datang lagi dengan ditemani 4 tentera yang memegang kamera.

Mary membuka bajunya dan mulai menggangguku seoalah-olah dia adalah seorang lelaki. Tentera lainnya tertawa dan perdengarkan muzik bising. Mereka mengambil photoku dalam berbagai pose, dan menunjuk-nunjuk wajahku. Yang wanita menyuruhku tersenyum, jika tidak dia akan membunuhku. Dia mengambil pistol dari salah satu temannya dan menembakkan empat peluru dekat kepalaku seraya bersumpah, peluru kelima akan ditembakkan tepat di kepalaku.


Setelah itu, keempat tentara lainnya memperkosaku secara bergantian sampai aku tidak sedar. Bila sedar, aku dapati diriku berada di sel dengan bekas-bekas gigitan, kuku dan rokok ada di sekujur tubuhku.”

Nadia berhenti bercerita tentang tragedi yang menimpanya untuk menyeka air matanya, kemudian dia melanjutkan lagi..


“Kemudian suatu hari Mary datang dan mengatakan kepadaku supaya aku memberi kerjasama dan akan dibebaskan setelah aku menonton filem yang mereka rakam. Aku merasa sakit setelah menonton filem itu. Mary mengatakan,”Kamu telah diciptakan hanya untuk membuat kami bersenang-senang”.

Masa itu aku jadi sangat marah. Aku menyerangnya meskipun aku takut reaksinya. Aku akan membunuhnya kalau tentera lain tidak turut campur. Ketika tentera melepasku, Mary menghujaniku dengan pukulan. Kemudian mereka meninggalku. Setelah kejadian itu, tidak ada seorangpun yang datang menggangguku lagi selama lebih dari satu bulan. Aku menghabiskan masa itu dengan beribadah dan berdoa pada Allah Ta’ala yang memiliki seluruh kekuatan untuk menolongku.


Mary datang lagi dengan beberapa tentera yang memberiku pakaian. Pakaian yang kupakai ketika mereka menangkapku dulu. Mereka membawaku dengan sebuah kereta AS. Lalu mereka melemparku di sebuah jalan raya, setelah memberiku 10,000 dinar Iraq. Aku pergi ke sebuah rumah yang berdekatan dengan tempat aku dibuang itu, untuk mengetahui reaksi keluargaku. Aku memilih mengunjungi salah seorang kerabatku supaya mereka mengetahui apa yang telah menimpaku ketika menghilang.

Aku mengetahui bahawa saudaraku telah memasang papan tanda duka untukku selama lebih dari 4 bulan. Mereka menganggapku sebagai orang yang sudah mati. Aku faham, serangan malu sudah menungguku. Maka, aku pilih pergi ke Baghdad bertemu sebuah keluarga baik yang sanggup membantuku. Aku bekerja dengan keluarga ini sebagai pembantu dan guru peribadi bagi anak-anaknya.

Nadia,, hairan, sakit, sesal & marah. Dia bertanya...


“Siapa yang akan memuaskan dahagaku? Siapa yang akan mengembalikan keperawananku? Apa salah keluarga dan familiku? Aku mengandung seorang bayi, bahkan akupun tidak tahu siapa ayahnya.” Dan Nadia mengakhiri ceritanya sampai di sini.. (Sumber: lahaonline.com)

Kesimpulan: Apakah AS hanya memperkosa Nadia ataukah mereka memperkosa seluruh lelaki dan wanita umat Islam? Nadia adalah saya dan anda, isterimu dan juga isteriku, saudarimu dan juga saudariku, ibumu serta ibuku. Dimanakah pembela kesucian Islam! Dimanakah pembela Islam!


Masih banyak lagi kisah menyesakkan dada bagi umat Islam. Masih ada Nadia-Nadia lain di dalam penjara yang penuh dengan penjaga babi dan kera biadap bangsa Amerika. Di manakah kamu yang tidak tersentuh dengan cerita saudari kita saperti itu tadi? —Sayu dan hibanya hati ini bila membaca luahan perasaan wanita yang tidak berdosa ini. Air mataku menggenangi pipi, apa dayaku untuk membantumu wahai Nadia?

Siapakah yang benar-benat berdosa dan bertanggung jawab terhadap penderitaanmu? USA kah atau musuh sebangsamu yang menjemput USA menyerang Iraq? Demi kuasa mereka rela menyembelih bangsa sendiri. Nauzubillahi Min Zalik.

Malaysia juga sedang meniti arus yang sama, semoga Allah melindungi kita semua.


Tiada siapa peduli deritamu


ABU GHARIB
kebaikan USA
Syurga negara SyaitanDari Iraq menular ke Libya dan kini Syria. Menentang Dajjal akan masuk neraka (ciptaan) dan sesiapa yang menyetujuinya kan mendapat syurga (ciptaan). Pilihan di tangan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...