Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Saturday, March 23, 2013

10 SEBAB ANWAR AKAN MENANG PADA PRU13...
SPR SAHKAN PapaGomo Pengundi Hantu , RAFIZI SAHKAN Anwar Dalam Video 'Papagomo"

PapaGomo disahkan pengundi hantu
SPR AKUI PAPAGOMO @ WAN MUHAMMAD AZRI WAN DERIS PENGUNDI HANTU
Saya alu-alukan pengakuan Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusoff bahawa wujud pengundi hantu di dalam daftar pengundi, seperti yang dilaporkan oleh portal berita The Malaysian Insider hari ini.
Beliau juga memberi jaminan bahawa jika semakan SPR dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM) menunjukkan bahawa Wan Muhammad Azri Wan Deris yang memegang kad pengenalan (biasa) 830121-03-5019 dan kad pengenalan (polis) RF142863 adalah orang yang sama, SPR akan membatalkan pendaftaran undi menggunakan kad pengenalan (polis) bagi mengelakkan undi dua kali.
Semakan kami pagi ini dengan Sistem Semakan Daftar Pengundi SPR menunjukkan bahawa rekod yang didaftarkan dibawah RF142863 telah pun dibuang dari daftar pengundi seperti yang dibuktikan oleh paparan skrin.
Ini mengesahkan bahawa Wan Muhammad Azri Wan Deris @ Papagomo adalah individu yang sama dan telah didaftarkan sebagai pengundi hantu, oleh sebab itulah rekodnya dibuang dari senarai undi pos.
Oleh yang demikian, saya mencadangkan Tan Sri Aziz sebagai Pengerusi SPR memberi jawapan yang lebih meyakinkan dalam usahanya membersihkan daftar pengundi yang beliau sendiri akui wujud pendaftaran berganda yang membawa kepada fenomena pengundi hantu.
Alasan beliau bahawa SPR tidak dimaklumkan mengenai rekod perkhidmatan anggota keselamatan yang telah meninggalkan perkhidmatan tidak boleh diterima, seolah-olah beliau cuba menyalahkan PDRM apabila tanggungjawab memastikan daftar undi itu bersih adalah tanggungjawab beliau.
Untuk menyelesaikan masalah pengundi hantu dari kalangan anggota/bekas anggota keselamatan seperti Papagomo, saya cadangkan beliau mengarahkan satu pasukan SPR untuk duduk dengan PDRM tiap-tiap hari dan meneliti rekod setiap pengundi yang didaftarkan di bawah kad pengenalan polis dan tentera.
Satu senarai lengkap bekas anggota keselamatan yang didaftarkan secara berganda hendaklah disiapkan secepat mungkin, bilangannya diumumkan kepada rakyat dan nama-nama mereka dikeluarkan serta merta dari daftar pengundi.
Sekiranya SPR masih berdolak dalih dari melaksanakan perkara yang mudah ini, sudah tentu spekulasi dan tuduhan bahawa SPR tidak telus semakin menebal di kalangan rakyat.
RAFIZI RAMLI
Pengarah Strategi
23 MAC 2013 

Rafizi "selalu-kantoi" tak faham isunya Papa Homo bukan Papagomo

 

Tak tau apa yang Papa Homo sedang lakukan nak burukkan Papagomo. Kalau mereka tak boleh buktikan Wan azri sebagai Papa Gomo, sedialah puluhan juta untuk bayar duit saman.

Utusan pun boleh silap dan disaman siarkan muka Wan Azri sebagai Papagomo. Harap Wan Azri saman saja Anwar dan media-medianya kerana Anwar pun saman Utusan dan TV3 tapi tak saman media FIlipina dan media pembangkang yang secara tak sengaja bantu sebarkan kaitan anwar dan penceroboh Lahad Datu.

Isunya lebih dari isu Papagmo tapi isu Papa Homo.

Tak peduli apa Rafizi kata dna burukkan Papagomo. Rafizi selalu-kantoi sudah salah fakta mengatakan Wan Azri adalah pengundi hantu. Baca SINI.

Macam mana IC lain-lain boleh dipanggil pengundi hantu, Ikut lajik itu, MyMassa SINI kata Rafizi pun pengundi hantu menyamar di Petra Jaya, Sarawak.

Serangan pada Papagomo hanya usaha mereka untuk merosakkan Papagomo supaya harapan mereka pendedahan yang Papagomo mahu lakukan akan tidak bermakna kerana nama Papagomo dapat mereka rosakkan.

Papagomo siapa untuk mereka nak samakan dengan Papa Homo. Papagomo tak mahu jadi Perdana Menteri. Papa Homo siang malam makan tidor mimpikan jawatan Perdana Menteri.

Kalau Papa Homo ada macam-macam tengkorak dalam simpanan, rosak negara. Apa Papagomo buat sekali pun tak menjejaskan negara. Dia takde jawatan dalam parti mana-mana pun. Jauh sekali berangan nak jadi wakil rakyat atau ADUN.

Kalau ikutkan posting Papagomo SINI, dia tak ada dedahkan dan sebarkan.  Kenapa saman pilih-pilih. Ramai blogger lain siarkan. Nampak sangat Awnar dendam dengan seorang blogger jalanan yang tiada apa-apa tapi serupa rakyat biasa saja.

Adakah itu sikap Anwar kepada rakyat bila rakyat tak setuju dengan dia. Katanya Anwar hantar gangster pecahkan kepala gomo sampai 5 jahitan. wallahu alam.

Isunya Papa Homo takde moral dan melaukan perbuatan yang binatang pun tak buat. Kalau moraliti pun takde, apa lagi dia boleh lakukan demo kepentingan diri sendiri.

Anwar nak takut-takutkan Papagomo dan larikan masaalahnya dengan Raja Goyang yang dia tak saman serta isu Lahad Datu. Sekarang Papagomo mahu dedahkan hal dia dengan mahasiswa pula. Baca SINI.

Dah backfire!!!! 

Dahlah tu Rafizi ngaku video itu adalah Awnar yang dikatakan memang friendly. Best kalau dapat lihat apa seterusnya video itu.

Cuma-cuma harap Papagomo jangan siarkan benda bengkok dia, nanti kena tangkap!

Apa lagi Papa HOmo nak konar macam dia konar 4 kali dalam interbiu BFM. 

Yang buat Papahomo tak layak jadi PM juga adalah sikapnya yang kuat pembohong dan tak jawab persoalan tentang dirinya. Hairan ada penyokong percaya pada dia....

PANGLIMA GOMO VS PANGLIWAT ANWAR.. KODOK ANWAR TERLOMPAT2 CARI TEMPAT MENANG PRUI13

Seperti dijangka, apabila isu video Anwar beramah mesra ber 'I' dan 'U' dengan seorang jejaka, Rafizi Ramli tampil untuk mempertahankan boss beliau.Tetapi MiM sangat hairan kerana beliau dan think tank pakatan pembangkang memilih cara character assasination dengan menimbulkan cerita silam blogger Papa Gomo dan buat diversion dengan mengaitkannya dengan Suruhanjaya Pilihanraya.

Come on Fizi.....sebagai 'Pengarah Strategi PKR', itu sahajakah yang mampu difikirkan?

Kerana realitnya, walau apa pun cerita silamnya, aksi-aksi yang dirakam dan telah atau mungkin didedahkan selepas ini, tidak akan berubah.  Jika ada aksi akrobatik, maka itulah yang kita akan nampak.

Dan kenapa Anwar masih mahu memilih Rafizi Ramli untuk membersihkan nama beliau?

Apakah Anwar lupa dengan kekalutan Fizi cuba menepis pendedahan MiM dan rakan blogger, Empayar Pemuda, tentang peristiwa 'Anwar hilang 2 jam dari Twitter dan FB' ketika video aksi akrobatik China Doll?

And true enough! 

Rafizi buat blunder lagi dan dalam masa yang sama, menjatuhkan imej beliau dan boss beliau.


Inilah masaalahnya apabila politician wannabe hingusan seperti jejaka berwajah lembut bertali leher warna merah jambu, Rafizi Ramli, menterjemah ayat Al-Quran secara melulu dan tidak tepat.

Surah Al-Hujuraat : 6  :
Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka SELIDIKILAH (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. - Al-Hujuraat
Dan anda lihat sendiri kelentong Fizi tentang ayat Al-Quran tersebut.

Di dalam video, Fizi merepek dengan berkata "Kita orang Islam, saudara. Ayat Quran cukup jelas bahawa apabila sesuatu berita itu dibawa oleh orang fasik maka kita kena menolak berita itu."

http://novandri.blogspot.com/2013/03/terbaru-pegawai-anwar-berwajah-lembut.html 

Semalam Rafizi mengwar-warkan mereka telah menyaman Papa Gomo kerana Fasik mengikut Al Quran dan harus ditentang. Tetapi Rafizi tidak baca sampai habis hadis tersebut.

Surah Al-Hujurat ayat 6 yang bermaksud" Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka SELIDIKILAH (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. "

Rafizi hanya pandai bermain kata-kata Tengok Video Rafizi Kantoi sebabnya kalaulah Papa Gomo disaman kerana Fasik tetapi Datuk Trio tidak disaman bermakna betullah video china doll pelakonnya Anwar?

Kalau tidak sudah tentu awal-awal lagi disaman. JADI MENGIKUT HADIS ANWAR BOLEH DITUDUH AKHLAK ROSAK DAN TIDAK LAYAK JADI PM. Tengok video ini yang bukan kali pertama dirayu dan dicabar Anwar menyaman Datuk Trio Watch "Anwar...Saya ulang!.. sekarang saman saya" - Datuk T" on YouTube

Dengan menggunakan alasan yang diberi Rafizi bermakna sahlah Anwar tidak layak diangkat sebagai Perdana Menteri.

Seperkara lagi Rafizi mengatakan Anwar seorang peramah lihat video Watch "Video Homoseks : Rafizi Sahkan Anwar Ibrahim Seorang Yang Peramah 22/3/2013" on YouTube TETAPI RAFIZI MUNGKIN TERLUPA YANG MAKSUD PERAMAH BOLEH SAMPAI TAHAP TERLEBIH MASUK KEDALAM?

TERIMA KASIH RAFIZI KERANA MENCERITAKAN SITUASI YANG SEBENAR PEMBOHONGAN ANWAR.

4 Video disini: http://pecahpalakmikir.blogspot.com/2013/03/video-membuktikan-anwar-terjerat-saman.html?m=1


Perjuanganku Lebih Mudah Kerana Mengusir Penjajah, Tetapi Perjuanganmu Lebih Sulit Kerana Melawan Bangsamu Sendiri

 

Ng Lum Yum Bekas Pengasas PKR Terima Ugutan Bunuh Dari Al Juburi

Saturday, March 23, 2013

 Ng Lum Yum
Bekas Pengasas PKR

Semakin hampir kepada pilihanraya ke 13 semakin panas nampaknya Anwar Ibrahim yang kononya nak menjadi Perdana Menteri menggantikan Najib Razak selepas PRU ke 13 ini. Anwar Ibrahim semakin meroyan dan cukup panas dengan apa yang didedahkan satu persatu oleh Blogger tak tidak kurang bekas bekas pemimpin PKR.

Semalam Gomo perolehi satu maklumat bahawa Ng Lum Yum bekas PKR yang merupakan pengasas Parti Keadilan Nasional (PKR) telah menerima ugutan BUNUH daripada pihak pihak yang dipercayai berkait rapat dengan Anwar Ibrahim.

Gomo telah menghubungi Ng Lum Yum malam tadi dan beliau mengesahkan menerima panggilan talifon dan sms ugutan serta meminta Ng Lum Yum berhenti daripada meneruskan ceramahnya yang mendedahkan perilaku sumbang dan kegiatan jahat Anwar Ibrahim ketua Umum Pakatan Pembangkang.Menurut Ng Lum Yum juga, rakan rakan bekas pimpinan PKR yang turut sama dalam menjelaskan kepada rakyat tentang kejahatan dan pengkhianatan Anwar Ibrahim. Saudara Ezam Mohd Nor, Zahid Mat Arip dan beberapa lagi nama lain turut mendapat ugutan daripada pihak ANwar Ibrahim.

Inilah modus operandi Anwar Ibrahim yang akan menghapuskan sesiapa sahaja yang akan menentang beliau. Beliau tahu bahawa pendedahan demi pendedahan yang dilakukan oleh bekas bekas pimpinan PKR mendatangkan impak besar buat Anwar Ibrahim dan mematikan langkah beliau untuk memegang tampuk kuasa Perdana Menteri sepertimana yang diidamkan.

Anwar Ibrahim jangan ingat beliau hebat dengan mengupah pihak pihak tertentu untuk menghapuskan orang orang yang menentang beliau. Rakyat dibelakang kami bagi mengetahui kebenaran siapa manusia jijik yang bernama Anwar Ibrahim ini.

Untuk makluman disini pimpinan PKR yang telah keluar parti:

Jelaslah menunjukkan bahawa PKR parti samseng yang akan menghapuskan siapa sahaja yang menentang beliau sepertimana Anwar Ibrahim dipenjarakan 6 tahun kerana salah guna kuasa dan Rasuah pada waktu lalu kerana cuba menghapuskan individu individu yang mendedahkan perilaku sumbang Anwar Ibrahim.

Psssttt..... Anwar Ibrahim lebih JIJIK daripada BABI.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

GEMPAR BERAPI! RAFIZI GAY SEBAGAI PENDAFTAR PENGUNDI HANTU JUGA UPE-NYE!!!! KEHANTUAN RAFIZI SEMAKIN BODOH LAGI BANGGANG !

RAFIZI GAY KANTOI MENIPU SEBAGAI PENDAFTAR PENGUNDI!

Pukimak punya Rafizi, dia sebok-sebok nak dedahkan kononnya orang lain pengundi hantu. Pada hakikatnya dia sendiri pun adalah pengundi hantu. Tak caya? Tengok pendedahan kat bawah ni:

Tergelak MyMassa baca pendedahan Rafizi Ramli.
Dengan nombor tersebut, pasukan KEADILAN telah menyemak pula rekod Papagomo dengan sistem semakan daftar undi SPR. Hasil semakan sangatlah mengejutkan kerana Papagomo yang telah pun tidak lagi berkhidmat dengan Polis Diraja Malaysia kerana kesalahan rasuah masih lagi tersenarai sebagai pengundi pos di Ibupejabat Polis Daerah (IPD) Ampang. Bukti paparan skrin bahawa Papagomo masih disenaraikan sebagai pengundi pos di IPD Ampang disertakan dalam Lampiran B.
papagomospr1
Kami kemudiannya menyemak pula status pendaftaran undi Papagomo sebagai pengundi biasa di sistem yang sama. Seperti yang dijangka, Papagomo juga turut tersenarai sebagai pengundi biasa dengan menggunakan kad pengenalan 830121-03-5019. Dengan menggunakan kad pengenalan itu, Papagomo disenaraikan sebagai pengundi di Parlimen Wangsa Maju seperti paparan skrin dalam Lampiran B.
papagomospr2
Baca seterusnya di sini : http://rafiziramli.com/2013/03/papagomo-wan-muhammad-azri-wan-deris-adalah-pengundi-hantu/

Dengan menggunakan kaedah nama pengundi yang sama, Rafizi dah tuduh Wan Azri sebagai pengundi hantu walaupun tarikh lahir berbeza.

Jika dengan menggunakan kaedah nama pengundi yang sama sebagai cara nak kesan pengundi hantu, adakah dengan cara ini, Rafizi juga pengundi hantu? Mana satu Rafizi yang bukan hantu?


MyMassa harap Rafizi Ramli boleh buat kenyataan akhbar untuk menafikan bahawa dia bukan pengundi hantu. Tak perlu tunggu SPR untuk buat kenyataan.

Itulah caranya pembangkang bermain dengan perang persepsi untuk menipu dan mempengaruhi penyokong mereka. Dengan satu dua yang dinamakan 'bukti', pembangkang akan terus menyerang Kerajaan tanpa selidik terlebih dahulu. Timbalan Pengerusi SPR juga pernah dituduh dengan cara yang sama.


Rakyat perlu melihat kembali kepada kes klasik ini ... kes yang ditakrifkan sebagai CUKUP MEMALUKAN Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution.PASIR MAS, 6 Mei 2012 - Ahli UMNO Cawangan Kubang Bunggor, Wan Ahmad bin Wan Omar mengecam tindakan Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail menggunakan identiti beliau sehingga dikaitkan sebagai Timbalan Pengerusi SPR, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar. Peniaga kedai makan berusia 63 tahun itu kesal dengan tindakan tanpa usul periksa parti itu yang menggunakan maklumat peribadi dari kad pengenalannya untuk mendesak Timbalan Pengerusi SPR itu meletakkan jawatan. Wan Ahmad berkata nombor kad pengenalannya 490101-03-5179 telah digunakan oleh Saifuddin untuk dimuatkan kedalam kenyataan media PKR yang dikeluarkan pada 27 April lalu. - KLPOS, 6 MEI 2012.
Baca seterusnya di sini : http://mediawangsamaju.blogspot.com/2013/03/rafizi-ramli-saya-terpaksa-fitnah-papa.html

MyMassa harap agar pembaca lebih berhati-hati bila mendapat maklumat daripada blog Rafizi kerana bukan kali pertama dia menipu. MyMassa pernah dedahkan penipuannya di sini :

http://mymassa.blogspot.com/2013/03/rafizi-tuduh-umno-bagi-ic-azzimuddie.html

http://mymassa.blogspot.com/2013/03/panas-rafiziramli-terlepas-cakap-rahsia.html

http://mymassa.blogspot.com/2013/03/panas-gambar-dalang-kekacauan-tahun.html

*Rafizi ni pun macam bos dia jugak, asyik kantoi je. Ini ke taraf pengarah strategi PKR boleh kantoi dengan blogger?

House PK: Rafizi, kalau kau ada maruah, baik kau letak jawatan dan berambus! sial punya penipu mat Jambu, apa lancau kau cerita ni Rafizi pukimak oi? 
 

ANWAR LARI KE PERAK ATAU SELONGOR ... LOMPAT SI KATAK NUAR LOMPAT .. AKHIRNYA POLITIKUS MATI KATAK PADA PRU13

[VIDEO] Sebab menyebab kenapa Bang Non Lari Dan Takkan Bertanding Di Permatang Pauh !!

Korang nak tahu tak kenapa Bang Non lari dan tak akan bertanding di Permatang Pauh ?? Jom kita layan dan cuba nilai sendiri video kat bawah ini...
Ini pula antara petikan akhbar : 
Kenyataan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa beliau mungkin bertanding di Perak pada pilihan raya umum ke-13 ini menunjukkan keyakinan beliau terhadap pengaruhnya di kawasan Permatang Pauh semakin berkurangan.

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, Malaysia negara bebas dan "Anwar boleh pergi ke mana saja yang dia mahu, tetapi untuk menang, satu cerita lain."

"Maksud saya jika beliau mahu lari daripada Permatang Pauh, tak mengapa. Ini jelas menunjukkan keyakinan beliau terhadap (mengekalkan) kerusi Parlimen Permatang Pauh semakin hari semakin berkurangan," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ucapan pada persidangan ulung Persekutuan Perusahaan Islam Sedunia yang juga Forum Ekonomi Islam Sedunia di sini, hari ini.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu baru-baru ini berkata beliau mungkin bertanding di kawasan parlimen Perak pada pilihan raya akan datang, semasa ditanya sama ada beliau akan mempertahan kerusi parlimen Permatang Pauh.- Bernama

Rafizi mengesahkan bahawa suara perbualan yang terdapat dalam rakaman video tersebut adalah Suara Anwar Ibrahim.
Anwar Ibrahim Seorang Yang Peramah - Rafizi Ramli

Saturday, March 23, 2013

Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli mengesahkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang peramah ketika ditanya mengenai penyebaran video berjudul 'Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1' yang dikeluarkan blogger Papa Gomo semalam.
Menurut Rafizi, Anwar sememangnya seorang yang bersifat peramah bagi sesiapa yang mengenalinya dan berpendapat bahawa ia perlu diteliti.
"Saya lihat video itu (Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1). Jika kamu kenali Anwar, dia bercakap dengan sesiapa saja, peramah dan mudah didekati.
GOMO: Rafizi sahkan video tersebut tulen
Pertama sekali Rafizi sendiri telah mengesahkan Anwar Ibrahim lelaki didalam video tersebut.
Keduanya pulak Rafizi mengesahkan bahawa suara perbualan yang terdapat dalam rakaman video tersebut adalah Suara Anwar Ibrahim.
Walaupun Rafizi telah mengesahkan video tersebut dan cam suara Anwar Ibrahim didalam video tersebut, beliau cuba spin itu dan ini dan kemudiannya menyalahkan UMNO.
Rafizi Ramli sudah mengesahkan Anwar Brahim didalam video tersebut dan menyatakan Anwar Ibrahim seorang yang peramah. Jadi soalan Papa Gomo dan juga rakyat Malaysia kepada Rafizi dan penyokong Pembangkang adalah seperti berikut:
Apa kejadahnya Anwar Ibrahim duduk berdua duaan dengan seorang lelaki lembut berumur 19 tahun didalam sebuah bilik hotel?
Harap dapat jawap........rakyat mahukan jawapan dan kebenaran.
Psssttt..... Peramah sampai bawak ke bilik hotel, peramah macam mana tu? Hahaha

Ulasan Dato' Hasan Ali Mengenai Mati Syahid


Daripada Abi Akwar Said bin Zaid Amru bin Nufel RA (beliau adalah salah seorang antara sepuluh orang yang disaksikan akan memasuki syurga) katanya,: Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda:

“Sesiapa yang terbunuh kerana membela harta yang dimilikinya maka matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana membela dirinya dari dibunuh oleh orang lain, maka matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana mempertahankan agamanya (agama Islam) matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana mempertahankan keluarganya daripada diceroboh, matinya juga adalah mati syahid.”


Pejuang Yang Terkorban Di Lahad Datu Bukan Syahid 'Dunia Akhirat' - Ketua Dewan Ulamak Pas

KUALA TERENGGANU – Ketua Dewan Ulama Pas Pusat, Datuk Harun Taib mendakwa anggota dan pegawai keselamatan yang terkorban dalam insiden pencerobohan dan tembakan di Sabah hanyalah sebagai 'syahid dunia' bukannya 'syahid dunia akhirat'.

“Kalau mereka mahu pertahan negara itu (mati) syahid (iaitu) syahid dunia, bukan syahid dunia akhirat,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media sempena Majlis Makan Malam Dana Pilihan Raya Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) Parlimen Kuala Nerus, di Kuala Ibai, di sini.

Harun yang juga Adun Manir berkata, syahid ada dua iaitu syahid dunia dan syahid dunia akhirat.

Bagaimanapun beliau menjelaskan, kematian perwira terbabit tidak dikategorikan syahid dunia akhirat kerana tidak jelas niat sebenar mereka sama ada untuk pertahankan negara, membela Islam atau sebab-sebab lain.

“Syahid dunia akhirat ini adalah syahid memperjuangkan dan mempertahankan Islam atau mengembangkan Islam. Jadi, apabila mati di medan perang maka dikata syahid dunia akhirat," katanya.

Syahid Dunia Dan Syahid Akhirat

Syahid Dunia Dan Syahid Akhirat | Di zaman nabi dahulu, orang yang berperang kerana Islam, dan apabila terkorban maka ia dikira syahid. Namun tahukah kita bahawa, orang yang mati syahid sebenarnya ada 3 golongan iaitu syahid pada hukum dunia dan akhirat, syahid pada hukum dunia dan syahid pada hukum Akhirat.
Syahid dunia dan Akhirat ialah syahid dalam pertempuran menentang musuh di medan pertempuran kerana menegakkan kalimah Allah. Orang yang mati syahid sebegini tidak perlu dimandikan dan tidak perlu disolatkan menurut jumhur ulamak. Di Akhirat nanti ia akan memperolehi balasan istimewa dari Allah SWT.  Ia juga selamat dari soal kubur.
Syahid pada hukum dunia ialah orang yang mati kerana berperang menentang orang-orang kafir tetapi telahpun mendapat gaji dari peperangan yang dilakukannya atau mendapat bahagian harta rampasan dari peperangan tersebut atau orang yang mati kerana memerangi golongan kafir dalam keadaan riya’ dan lain-lain.
Syahid pada hukum Akhirat ialah seperti orang yang dibunuh secara zalim, orang yang mati kerana mengalami penyakit dalam perut, orang yang mati kerana penyakit taun, orang yang mati tenggelam, orang yang mati dalam keadaan dagang / musafir, orang yang mati dalam keadaan menuntut ilmu, orang yang mati kerana menahan rindu, mati kerana melahirkan anak dan sebagainya. Di dunia orang ini dikafan dan disolatkan. Di Akhirat ia akan mendapat pahala khusus dari Allah.
Daripada Abi Akwar Said bin Zaid Amru bin Nufel RA (beliau adalah salah seorang antara sepuluh orang yang disaksikan akan memasuki syurga) katanya,: Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda:
“Sesiapa yang terbunuh kerana membela harta yang dimilikinya maka matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana membela dirinya dari dibunuh oleh orang lain, maka matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana mempertahankan agamanya (agama Islam) matinya adalah mati syahid, dan sesiapa yang terbunuh kerana mempertahankan keluarganya daripada diceroboh, matinya juga adalah mati syahid.”
Melayukini.net - Setiap orang Islam wajib memelihara kehormatan dirinya dan keluarganya dari dicerobohi dan dikuasai oleh orang lain sekalipun terpaksa berhadapan dengan bahaya dan berbagai-bagai kesusahan. Malah orang yang terbunuh kerana perkara tersebut, matinya adalah mati syahid. Demikian juga Islam menyuruh umatnya supaya sentiasa menjaga maruah agama supaya tidak dihina dan dicaci oleh orang lain lebih-lebih lagi orang-orang kafir.
 
Bila bercakap perihal adu domba, fitnah dan propaganda jahat, tidak dapat tidak rakyat Malaysia kena akui ia sememangnya sudah sebati dengan pemimpin pembangkang dalam PR, malah PAS yang sering mendabik dada lebih Islamik pun 2 x 5 saja kelakuannya.
Para pemimpin PR termasuk dari kalangan politikus yang berselindung dengan gelaran ustaz, tok guru dan pejuang Islam dalam PAS, memang tak boleh diam sekejap. Waktu negara aman mereka mengadu domba, saat negara sedang bergelora lagi mereka tambah dosa mencipta fitnah dan propaganda.
Lihat sahaja dalam isu pencerobohan di Lahad Datu, Sabah yang mana bila sahaja Majlis Fatwa Kebangsaan memberi pandangan bahawa status perajurit beragama Islam yang terkorban adalah syahid akhirat, PAS pula sengaja mencipta keraguan ummah dengan menyatakan perajurit itu gugur sebagai syahid dunia.
Dengan Majlis Fatwa yang memiliki autoriti dan terbukti wibawanya pun PAS berani menyanggahnya, jadi tidaklah pelik bila Ketua Dewan Ulama PAS, Harun Taib tergamak memfitnah dan menuduh Perdana Menteri Dato’ Seri Najib Tun Razak telah mempersendakan pengorbanan perajurit negara.
“Najib yang juga merupakan Perdana Menteri dan Presiden UMNO telah merendahkan martabat para perajurit dengan menyamakan pengorbanan mereka dengan kematian seorang yang lemas, orang yang mati kebakaran, wanita yang mati melahirkan anak dan seumpamanya seperti yang dijelaskan oleh para ulamak”. (Ketua dewan Ulama PAS, Harun Taib, 19 Mac 2013).
Adakah patut seorang yang kononnya ulama dengan agak bias dan angkuh mendakwa PM sengaja merendahkan martabat perajurit yang terkorban? Nampak sangat wujud gambaran buruk yang cuba di adu domba oleh pemimpin PAS tersebut.
Jika PM dianggap mempersendakan perajurit negara, apakah Majlis Fatwa juga demikian? Walhal penegasan oleh PM mempertahankan perajurit yang terkorban adalah syahid akhirat, ianya adalah selari dengan pandangan yang dijelaskan oleh Majlis Fatwa Kebangsaan.
Jenis mati syahid sebagaimana diterangkan oleh para ulama tidak hanya terhad kepada syahid besar atau syahid kecil, sebaliknya jumhur ulama berpendapat ada syahid dunia, syahid akhirat dan satu lagi syahid yang paling besar ialah syahid dunia akhirat.
Di antara ketiga-tiga syahid itu, hanya syahid dunia akhirat yang tidak memerlukan jenazah di mandi dan dikapankan. Syahid dunia dan syahid akhirat tetap perlu mengikuti proses biasa sebagaimana pengurusan jenazah orang Islam.
Pun begitu perlu ditegaskan, kebenaran sejauh mana seseorang itu sah kesyahidannya dan di mana kelak kedudukannya di akhirat nanti tetap bergantung pada niat seseorang itu serta terpulang pada ketentuan Allah S.W.T jua.
Dalam pada itu, kita tertanya siapa Harun Taib berbanding berbelas orang ulama dan para mufti yang membarisi jawatankuasa Majlis Fatwa Kebangsaan? Apakah Harun Taib memiliki kewibawaan dan kredibiliti serta berautoriti untuk mempertikaikan keputusan Majlis Fatwa?

Friday, March 22, 2013

Buat puak pakatan terutama PKR, kalau anak jantan lain kali lawan secara berdepan. Bukan main ikut belakang pukul curi. Bangsat!!!

Papa Homo Hantar Samseng Pukul Curi Papa Gomo

Friday, March 22, 2013

Anwar: Susah la you…you know I tolak dari Segambut immediate…?
Lelaki: Ada apa kat Segambut?
Anwar: Daripada rumah I lah (ketawa)
Lelaki: Yalah betullah mana boleh percaya. You fikir kalau you in my shoes percaya tak?
Anwar: …Walaupun kadang-kadang I punya twitt banyak masuk
Lelaki: Hah yalah tu la I cakap betul ke you punya twitt…
Gara gara klip video yang Papa Gomo paparkan semalam hari ini datang pencacai upahan PKR main kotor ikut belakang. Bukan main hebat depa ni memang suka ikut pintu belakang. Dasar kaki sodomy.
Apa pun terima kasih pada yang bertanya khabar dan menyokong perjuangan Papa Gomo terutama apabila dipukul curi oleh lelaki bermotosikal sewaktu Gomo turun dari kenderaan tadi di Segambut selepas solat jumaat.
Mujur cedera sikit dikepala dan hanya menerima 5 jahitan sahaja. Umur masih panjang dan selepas ini Gomo akan berjaga jaga dengan lebih berwaspada disamping meminta bantuan rakan rakan lain sewaktu Gomo keluar ke mana mana lokasi.
Apa sekalipun yang berlaku Gomo nothing to lose dalam mendedahkan siapa Anwar Ibrahim bapak segala syaitan yang juga merupakan seorang pengamal homoseksual.
Lawan tetap lawan, kau hantar lah berapa ramai pun Anwar Al Juburi, jangan ingat aku akan berhenti dari mendedahkan kelakuan sumbang kau kaki liwat.
Buat puak pakatan terutama PKR, kalau anak jantan lain kali lawan secara berdepan. Bukan main ikut belakang pukul curi. Bangsat!!!
http://www.agendadaily.com/Muka-Hadapan/wartawan-agendadaily-nyaris-kena-halausoalan-kenapa-tak-saman-datuk-t-ganggu-sidang-akhbarkata-rafizi.html

LIWAT Suka SAMA Suka TIDAK SALAH

SESAT] SuaraPakatanRakyat Kata LIWAT Suka SAMA Suka TIDAK SALAH
Sebuah blog pro Pakatan Haram iaitu Suara Pakatan Rakyat telah mengeluarkan sebuah entry bahawa hubungan seks suka sama suka (consensual intercourse) adalah tidak salah dan menjadi hak peribadi masing-masing.

Blog tersebut turut mencadangkan agar semua penyokong Pakatan Rakyat menetapkan 3 pendirian asas iaitu:
    1. Hubungan seks suka sama suka adalah hak peribadi setiap manusia di muka bumi ini.
    2. Selagi tidak ada unsur paksaan, ia tidak boleh dianggap sebagai kesalahan jenayah.
    3. Kecenderungan seksual tidak mempengaruhi kualiti kepimpinan.  Asal saja dia bijak (rujuk kenyataan Nik Aziz), rakyat wajib menyokong beliau sebagai Perdana Menteri


 Suara Pakatan Rakyat juga menggariskan petua bagi memudahkan penerimaan rakyat bila berbicara tentang isu ini (seks sejenis), unsur-unsur berkaitan agama (terutama Islam) perlulah diketepikan sama sekali.  Malaysia ada 28 juta rakyat Malaysia, dari jumlah tersebut tidak lebih 60% sahaja yang beragama Islam.  

Papa Gomo Pengundi Hantu ? Rafizi Jadi Dungu@Bangang Dalam Mempertahankan KEHANTUAN Anwar..

Papa Gomo Pengundi Hantu ? Betul Ke ? Penting Ke ? Mari Tengok 

 

Rafizi hilang cool bila ditanya mengenai video Datuk T? 

Wartawan Agendadaily bertanyakan soalan kepada Saudara Rafizi:

Kenapa saman Papagomo tapi tak saman Datuk T yang sebarkan video chinadoll?

 Hari ini pencacai Papa Homo buat sidang media pasal Papa Gomo....
Kononnya Papa Gomo pengundi hantu.....
Sekarang anda lihat dua keratan dari laman web SPR seperti diatas....
Keratan pertama menunjukkan individu berkenaan bernama WAN MUHD AZRI BIN WAN DERIS. Tarikh lahir 08 APRIL 1983.
Keratan kedua menunjukkan individu berkenaan bernama WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS. Tarikh lahir 21 Januari 1983.
Lain kali kalau nak buat kerja kena smart Rafizi....Jangan gelojoh nak jadi hero......
Papa Gomo pengundi hantu ke, Papa Gomo hantu ke , yang penting dia seorang yang hebat dan berjaya menggegar Anwar. Kalau dia tak hebat Anwar tak saman. 
Anwar patut malu sebab pergi saman hantu....
Rafizi tak payah nak bercakap pasal moral blogger pro Umno lah. Buat malu ja.....
Moral Anwar sebagai pemimpin PKR lagi teruk beb. Liwat sana, liwat sini, langgan pelacur....

PAPA GOMO DIPUKUL OLEH BALACI ANWAR?

EKSKLUSIF - Modus Operandi Anwar Ibrahim Meliwat Mahasiswa Didedahkan

Akibat daripada pendedahan Utusan Malaysia hari ini, "Anwar Ibrahim Saman Papagomo RM100juta" dan paparan wajah blogger yang disyakki Papagomo, baru tadi aku terima berita bahawa Gomo dipukul oleh seseorang di Segambut.

Menurut Gomo, 2 lelaki yang menaiki motorsikal berkuasa besar itu tiba-tiba menghampiri dan salah seorang daripada mereka tanpa bercakap apa2 memukul beliau dari belakang. Akibat daripada itu, beliau mengalami pendarahan kecil di kepala, dan menerima rawatan di HKL.

Kejadian tersebut dipercayai ekoran daripada pendedahan blogger Papagomo dalam blog beliau berkaitan pendedahan salah laku sex Anwar Ibrahim.
Weiii Nuar, yang kau belasah tu betul ke Papagomo???

Wartawan Agendadaily bertanyakan soalan kepada Saudara Rafizi:
Kenapa saman Papagomo tapi tak saman Datuk T yang sebarkan video chinadoll? 

papagomo
Anwar Ibrahim

Demi Rakyat, Agama Bangsa dan Negara dan semalam Gomo telah keluarkan episod pertama sedikit paparan video yang menunjukkan Anwar Ibrahim berbual mesra dengan seorang Mahasiswa. Cukup romantis perbualan mereka dengan hanya ungkapan ayat "i" dan "U" sudah cukup untuk memualkan rakyat Malaysia.

Hari ini Gomo nak cerita modus operandi Anwar Ibrahim dalam meliwat Mahasiswa.

PERTAMA
Dulu Anwar Ibrahim sering menggunakan Dato Eskay, Datuk Nallakarupan dan beberapa lagi individu lain dalam membantu Anwar Ibrahim melepaskan nafsu seks nya. Datuk Nalla untuk Wanita dan Jantan, manakala Datuk Eskay Pelacur. Ada beberapa lagi individu lain yang menjalankan tugas sepertimana Datuk Eskay dan Datuk Nalla lakukan bagi membantu Anwar Ibrahim.

Modus tersebut kini telah pun pupus kerana Datuk Nalla dan Datuk Eskay telah berpaling tadah dan tidak mahu untuk terlibat dengan aktiviti seks songsang Anwar Ibrahim.
KEDUA
Sejak akhir akhir ini kita dapat lihat bahawa kekerapan Anwar Ibrahim berjumpa dengan mahasiswa. Perjumpaan dengan Mahasiswa dilakukan hampir setiap minggu kononya untuk beramah mesra dengan ketua Umum Pakatan Pembangkang itu.

Hakikatnya yang anda semua perlu ketahui bahawa dalam masa Anwar Ibrahim berjumpa dengan para Mahasiswa ini beliau melakukan satu lagi tindakan spontan iaitu mengenalpasti mahaiswa mahasiswa yang berpotensi untuk beliau bawa ke medan pertempuran.

Sedikit gambar untuk rujukan:

Ada banyak lagi program seumpana tersebut yang dijalankan oleh Anwar Ibrahim dan ianya berlaku dengan cukup kerap sama sekali. Pendek kata Anwar Ibrahim menjalankan kerja "Serampang Dua Mata".

KETIGA
Modus operandi Anwar Ibrahim dalam mengenali mahasiswa yang boleh dimakannya tidak berakhir dengan begitu sahaja kerana mestilah ada seseorang yang menghantar beliau untuk ke lokasi lokasi Liwat dilakukan seperti di Hilton Hotel, IoI Putrajaya, Mines Hotel dan beberapa lokasi lain lagi.

Yang akan menghantar Anwar Ibrahim untuk melepaskan nafsu serakahnya meliwat Mahasiswa adalah MENANTU Anwar Ibrahim iaitu suami kepada Nurul Izzah.

Gomo tidak pasti apakah suami Nurul Izzah sedar beliau menjadi driver kepada Anwar Ibrahim untuk menjalankan kerja jijiknya ataupun Suami Nurul Izzah telah sedar namun dek kerana arahan dari Anwar Ibrahim maka beliau terpaksa akur apa sahaja arahan bapa mertuanya.

KEEMPAT
Wan Azizah dan Nurul Izzah tahu atau tidak tahu kegiatan Anwar Ibrahim dalam meliwat Mahasiswa ini? Mungkin mereka tahu dan mungkin juga mereka tidak tahu kerana apabila menantu Anwar Ibrahim yang membawa bapa mertuanya keluar sudah pasti Wan Azizah dan Nurul Izzah tidak mengesyaki sesuatu ini kerana Anwar Ibrahim akan memberikan ALIBI yang kuat bahawa beliau keluar dengan menantu.

KELIMA
Kebanyakkan Mahasiswa yang diliwat Anwar Ibrahim adalah antara SUKA SAMA SUKA dan ianya berlaku tidak lebih hanya 3 atau 4 kali bagi seseorang Mahasiswa kerana kegemaran Anwar Ibrahim setelah kejadian ditinggalkan Saiful Bukhari adalah dengan menggunapakai seberapa banyak Mahasiswa yang sama waktu dengan beliau.

Gomo rasa kepada pembaca mesti boleh tanya kepada teman teman yang mengalami masaalah GAY ini. Tanya mereka apabila Spesis sama spesis bertemu ianya sudah cukup untuk membangkitkan kegairahan dan bergelora nafsu antara satu sama lain.

Gomo rasa setakat itu sahaja untuk penjelasan kepada rakyat Malaysia akan modus operandi Anwar Ibrahim mengambil kesempatan diatas program program yang melibatkan mahasiswa mahasiswa. Harus semua anda ingat tidak semestinya seorang GAY itu perlu jambu untuk dijadikan bahan SODOMY kerana asal ada lubang Anwar Ibrahim tetap akan balun dengan apa cara sekalipun.

Episod selepas ini akan Gomo dedahkan pula Taktik taktik Anwar Ibrahim mengoda dan mengorat lelaki lelaki JAMBU yang sama spesis dengannya melalui laman TWIITER. Esok pendedahannya agar rakyat mengetahu bahawa manusia bernama Anwar Bin Ibrahim tidak layak menjadi pemimpin buat kita semua. Beliau seharusnya berundur dan segera bertaubat dari terus terusan melakukan aktiviti jijik nya.

Psssttt.... Wan Azizah dan Nurul Izzah, nasihat pada Papa..berundur sebelum Aib yang lebih besar.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

sumber PAPA GOMO


 

Thursday, March 21, 2013

VIDEO ANWAR IBRAHIM BERSAMA MAHASISWA DIDEDAHKAN !!!


RM 100 Juta - Demi Agama Bangsa Dan Negara Perilaku Anwar Ibrahim Didedahkan

Thursday, March 21, 2013Gomo seorang yang berugama Islam dan masih lagi tahu adap adap dalam menyampaikan kebenaran buat rakyat Malaysia. Walaupun ramai pihak pembangkang menyatakan Papa Gomo ini seorang yang jahil dan sebagainya namun Gomo hari ini dengan jelas nak menyatakan bahawa dalam diri Gomo ini masih lagi ada perasaan kasihan terutama pada keluarga Dato Sri Anwar Bin Ibrahim.

Saksikan video dibawah ini dan anda boleh nilaikannya sendiri apakah lelaki dalam video tersebut Anwar Ibrahim calon yang kononya nak menjadi Perdana Menteri ataupun sebaliknya. Rakaman asal BERWARNA dan AUDIO yang jelas untuk tatapan rakyat Malaysia.

Anwar Ibrahim ketua Pembangkang Pakatan Rakyat meliwat mahasiswa. Video ini ada sambungannya dan apa yang diminta kepada semua adalah untuk menilai apakah pemimpin sebegini wajar kita sokong untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia?
Apa kejadahnya duduk berdua duaan dengan lelaki lembut dalam bilik hotel? Sesi Kaunseling ke apa? Atau Mahasiswa tu nak mohon BIASISWA dengan Anwar Ibrahim? 

Rakaman video diatas yang ada pada simpanan Papa Gomo TIDAK ADA KENA MENGENA dengan apa yang dipamerkan didalam Blog Raja Goyang 360. Sepertimana yang Gomo maklumkan sebelum ini Anwar Ibrahim telah SALAH dalam menfitnah Papa Gomo adalah pemilik Blog Raja Goyang walaupun Gomo telah memberikan amaran kepada beliau untuk menarik saman dan memohon maaf secara terbuka kepada Papa Gomo.

Untuk makluman semua Gomo telahpun menemui mangsa liwat yang merupakan seorang Mahasiswa berumur 19 tahun pada bulan Febuari yang lalu. Mahasiswa tersebut mengakui itu adalah kali pertama beliau diliwat Dato Sri Anwar Ibrahim dan ianya adalah ANTARA SUKA SAMA SUKA.

Menurut mahasiswa itu juga Anwar Ibrahim telah memberikan wang poket RM 300 selepas meliwat dengan kata kata "Ni duit belanja tampung pengajian U"

Mahasiswa tersebut yang pertama kali diliwat Anwar Ibrahim kini sudah bertaubat dan menginsafi perbuatan beliau dan mendalami ilmu agama hasil bantuan dari rakan rakan ilmuan agama. Kejadian liwat antara Mahasiswa ini sebenarnya bukan pertama kali berlaku kerana menurut mahasiswa tersebut ada rakan rakan nya juga pernah menjadi mangsa liwat Anwar Ibrahim dan ianya adalah kerana SUKA SAMA SUKA.

Mahasiswa tersebut kini dilindungi Papa Gomo dan beberapa rakan lain demi keselamatan mahasiswa tersebut. Tidak ada pihak dalam kerajaan yang mengetahui pekara ini kerana Papa Gomo melakukannya BERSENDIRIAN demi Agama Bangsa dan Negara bagi menyedarkan rakyat Malaysia siapa manusia jijik bernama Anwar Bin Ibrahim.

Malam tadi Gomo dihubungi oleh seseorang yang mahukan Gomo berhenti dari terus mendedahkan siapa Anwar Ibrahim yang sebenar. Gomo menolak pelawaan tersebut walaupun pihak yang Gomo yakin datangnya dari Anwar Ibrahim menawarkan sejumlah wang untuk Papa Gomo. Gomo nak tegaskan disini kepada semua. Ianya bukan soal wang kerana walaupun 10 Juta atau 1 Billion Anwar Ibrahim cuba tawarkan hakikatnya apa yang dilakukan Gomo adalah untuk rakyat Agama Bangsa dan Negara. Gomo bukan pemimpin politik atau berjawatan besar tetapi Gomo mewakili jutaan rakyat Malaysia yang mahukan kebenaran dalam memilih pemimpin yang benar dan bukannya jijik.

Saman RM 100 juta yang difailkan Anwar Ibrahim memberikan satu peluang besar buat Papa Gomo untuk mendedahkan lebih banyak kegiatan jijik Dato Sri Anwar serta membawa saksi saksi lain dalam perbicaraan ini termasuk Datuk Eskay, China Doll, 2 orang Mahasiswa yang diliwat, Yb Zulkifli Nordin, Bekas pengasas PKR Ng Lum Yum, Zahid Mat Arip, Dato Nalla,Yb Gobala dan seorang pemimpin kanan PAS.

Apa pun buat Dato Sri Anwar Bin Ibrahim saya harap anda BERUNDUR lah dari pentas politik. Jangan sampai Video Seasons 7 ini keluar kesemuanya kerana Aib yang bakal diperolehi tidak akan mampu memulihkan apa apa penafian dari Dato Sri selepas ini.

Gomo harap seluruh rakyat Malaysia mampu berfikir secara waras dalam pekara ini. Jika dulu keluarnya video China Doll Anwar Ibrahim menafikan beliau terlibat dan tidak cukup dengan itu pemimpin pembangkang mempertikaikan rakaman Hitam Putih dan ada yang kata video BESI jadi untuk kali ini diharapkan ianya mampu menyedarkan anda semua terutama penyokong pembangkang yang masih lagi sujud sembah kepada Anwar Ibrahim.

Sekarang bukan hitam putih tetapi ianya BERWARNA dan mempunyai AUDIO yang jelas untuk kita sama sama renung dan fikirkan. Sebelum Gomo nak mengeluarkan video yang selanjutnya marilah kita berfikir

"APA KEJADAHNYA ANWAR IBRAHIM DUDUK BERDUA DUAAN DENGAN LELAKI LEMBUT DALAM BILIK HOTEL?"

Psssttt... Gomo dah kata, "jangan monyet jangan, Kau Degil"


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

sumber PAPA GOMO

Papa Gomo DISAMAN RM 100 Juta Hari Ini

Anwar Saman Papa Gomo RM 100 Juta Hari Ini

alt 

KUALA LUMPUR 21 Mac - Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim memfailkan saman RM 100 juta terhadap Papa Gomo yang didakwa menyebarkan gambar fitnah lucah mirip Ketua Pembangkang tersebut.

Anwar melalui Naib Presiden PKR yang merangkap sebagai peguamnya memfailkan saman di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada 10.30 pagi tadi.

Pada 19 Mac lalu, Surendran telah menghantar surat kepada Papa Gomo untuk menarik balik tuduhannya kepada Anwar dalam tempoh 48 jam serta membayar ganti rugi sebanyak RM 100 juta diatas terbitan blognya pada 16 mac lalu.

Papa Gomo walaubagaimanapun gagal melakukan permohonan maaf tersebut menyebabkan Anwar meneruskan dengan tindakan saman.

Di Mahkamah, Surendran turut memohon injuksi bagi menghalang papagomo untuk mengulang semua atau menerbitkan kenyataan serupa.

Kata Surendran, Anwar tidak akan membuat laporan polis atau membuat aduan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia berikutan kejadian tersebut bukannya kali pertama.

“Nampaknya agensi ini tidak akan bertindak ke atas aduan keran mereka adalah alat UMNO dan BN. Memfailkan tindakan di mahkamah adalah lebih baik,” katanya.

SUMBER KLPOS

 

Video Liwat Mahasiswa - Tinggal lagi 3 Jam Tempoh Untuk Anwar Ibrahim Memohon Maaf Kepada Papa Gomo

Video Liwat Mahasiswa - Tinggal lagi 6 Jam Tempoh Untuk Anwar Ibrahim Memohon Maaf Kepada Papa Gomo 


Jika diikutkan kenyataan peguam bela Anwar Ibrahim N. Surendran hari ini Anwar Ibrahim akan menfailkan saman ke atas Papa Gomo di Mahkamah Jalan Duta.

In the letter of demand sent today, Dato’ Seri Anwar’s solicitors have demanded that the blogger Papa Gomo withdraw his malicious allegations, apologize within 48 hours from today, and pay damages in the sum of RM 100 million." - 19/3/2013

Blog yang mengeluarkan aksi seks nya dengan seorang lelaki adalah blog rajagoyang360 blogspot dan kemudiannya dimuat naik oleh puluhan blog termasuk lah dengan portal milik PAS iaitu Harakah Daily yang kemudiannya memadam artikel berkenaan hasil dari tekanan pihak atasan dalam PAS.Yang disaman adalah PAPA GOMO walhalkan seluruh dunia tahu bahawa Anwar Ibrahim cuba untuk menutup malu dengan apa yang telah didedahkan sekian lama mengenai kelakuan sumbang beliau dalam meliwat serta melanggan pelacur sepertimana yang pernah didedahkan Dato Eskay dan juga Dato N. Nalakarupan.

Namun semalam Anwar Ibrahim membuat kenyataan bahawa beliau:

"Saya serahkan perkara itu kepada peguam saya untuk uruskannya," kata beliau ringkas pada sidang media di sini,


itulah kenyataan beliau semalam dan Gomo sememangnya berasa dukacita jika beliau menarik balik saman tersebut.

Sekarang tinggal lagi lebih kurang 6 jam untuk Anwar Ibrahim menarik balik tuduhan beliau keatas Blog Papa Gomo serta membuat permohonan Maaf dan juga berundur dari pentas politik. 6 jam dari sekarang ini berkemungkinan besar seluruh dunia akan mengetahui siapa Anwar Ibrahim yang sebenar.

Untuk makluman semua video yang berada ditangan Papa Gomo cukup jelas dan turut mempunyai AUDIO yang jelas percakapan Anwar Ibrahim dan mangsa liwat. Ianya juga terbahagi kepada dua video iaitu.


1) Rakaman sebelum remaja tersebut diliwat yang mana seperti paparan gambar diatas.
2) Rakaman sulit didalam bilik hotel yang memaparkan adengan SEKS antara Anwar Ibrahim dan mahasiswa dari Sabah.


Video berwarna, Paparan jelas dan juga mempunyai AUDIO yang berada didalam simpanan Papa Gomo. Gomo sudah menayangkan klip video ke 1 iaitu perbulan Anwar Ibrahim dan remaja yang diliwat pada beberapa rakan Blogger seperti RBF Online, Gerakan Anti PKR, Parpu Kari, Medan Info Kita, The Flying Kick, Gelombang Wangsa Maju, Mega Bidaman, Badut Rakyat, Gelombang Rakyat.

Video ke 2  rakaman sulit Anwar Ibrahim meliwat mahasiswa pula telah pun Gomo pertontonkan kepada rakan blogger Mega Bidaman, Gelombang Wangsa Maju, seorang Wartawan media penyiaran dan juga kepada seorang pemimpin kanan PAS.

Terus terang Gomo katakan klip video pertama akan membuatkan sesiapa yang melihat dan mendengarnya akan MUNTAH HIJAU. Klip video kedua pula Gomo yakin akan ada yang pengsan dan melopong mulut sampai tidak mampu untuk meluahkan apa apa selain dari Cacian dan Makian kepada Anwar Bin Ibrahim.

Mana kan tidak video kedua itu dengan paparan dan audio nya mempamerkan rintihan dan rayuan mahasiswa tersebut yang diliwat Anwar Ibrahim. FIRST TIME diliwat menyebabkan mahasiswa tersebut meratap kesakitan yang teramat sangat.

Sekali lagi Gomo mengharapkan Anwar Ibrahim akan segera berundur dari pentas politik kerana jika paparan video ini dikeluarkan maka AIB yang datang akan membuatkan Wan Azizah, Nurul Izzah serta menantu Anwar Ibrahim iaitu suami kepada Nurul Izzah tidak akan mampu menjawap segala galanya.

KLU: Lepas liwat bagi remaja yang diliwat RM 300 Hinggit!Jika dulu video seks Anwar Ibrahim dan China Doll yang mana didedahkan Dato Eskay segala penafian dilakukan pihak pembangkang termasuk mempertikaikan rakaman hitam putih dan paparan tidak jelas walaupun pihak luar mengesahkan rakaman video tersebut tulen 100%. Kali ini dengan video jelas, warna serta audio yang jelas pastinya memberikan pengarajan yang berguna buat Anwar Ibrahim sebelum beliau bersara dari politik.

Gomo seorang Islam, tidak lah Gomo seorang yang Alim ataupun penuh sembahyangnya. Bukanlah juga Gomo seorang Ustaz apatahlagi Ulama tetapi apa yang Gomo lakukan ini adalah kerana Malaysia. Gomo sayang Malaysia ini dan Gomo tidak mahu pemimpin yang menerajui negara adalah pemimpin yang tidak bermoral serta jijik kelakuannya. Tugas Gomo adalah nak menyedarkan rakyat Malaysia terutama umat Islam bahawa Anwar Ibrahim tidak layak untuk menerajui negara.

Jika kaum Cina boleh abaikan mengenai masaalah moral tetapi tidak kita umat Islam Malaysia ini. Dan Gomo sendiri pun yakin bahawa negara negara luar juga menolak pemimpin yang mempunyai masaalah moral sepertimana yang berlaku kepada Bill Clinton bekas Presiden Amerika Syarikat.


Apa sekalipun 6 jam tempoh hayat untuk keluarga Dato Sri Anwar Ibrahim menasihati Anwar agar segera membuat permohonan Maaf kepada Papagomo.

Psssttt... Gerenti kau orang geli geleman tengok video tu nanti.... Arghhhh sakit....

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Wednesday, March 20, 2013

AWAS ANWAR @ PAPA GOMO: Aku Tak Kira Lah Apa Pun Esok Aku Nak Anwar Ibrahim Saman Aku Dengan Amaun RM100 juta tu. semalam bukan main lagi cakap besar

Saman RM100 Juta - Anwar Ibrahim Tarik Balik Saman Keatas Papa Gomo

Wednesday, March 20, 2013

Ingatkan Anwar nak cabar Gomo supaya dedahkan jika benar ada bukti, rupanya nak ulas pun takut. Semalam bukan main lagi umum satu dunia nak saman Gomo 100 juta...
Anwar serah cabaran Papa Gomo kepada peguam
PETALING JAYA - Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyerahkan 'cabaran' Papa Gomo yang memberi beliau tempoh 48 jam supaya menarik balik saman terhadapnya jika tidak mahu lebih banyak pendedahan dibuat.
"Saya serahkan perkara itu kepada peguam saya untuk uruskannya," kata beliau ringkas pada sidang media di sini, hari ini.
Papa Gomo membuat kenyataan beliau enggan menarik balik tuduhan dan membuat permohonan maaf walaupun bakal berhadapan saman berjumlah RM100 juta, sebaliknya mahu mendedahkan lebih banyak video  membabitkan Anwar.
Menerusi sebuah entri di blognya semalam, Papa Gomo berkata, beliau ingin mengikut jejak langkah idolanya, bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad yang enggan memohon maaf apabila menggelarkan Anwar sebagai homoseksual.
"Saya nak menyatakan bahawa saya memohon maaf kepada Datuk Seri kerana saya tidak ada pilihan lain selain daripada terus mendedahkan kegiatan tak bermoral Datuk Seri agar rakyat mengetahui kebenarannya," tulis blogger pro-Umno berkenaan.
Anwar memulakan proses perundangan ekoran pendedahan gambar dan video lelaki mirip pemimpin utama pembangkang itu, semalam.
Ketua Umum PKR itu memberi masa 48 jam supaya Papa Gomo menarik balik tuduhan dan memohon maaf terhadapnya.
Namun Papa Gomo dilihat bertegas dengan pendedahannya itu dan menegaskan apa yang dilakukannya hanyalah untuk menyedarkan masyarakat bahawa Anwar tidak layak menjadi pemimpin serta mencabar Anwar Ibrahim menyamannya.
Sinar Harian
GOMO: aku tak kira lah apa pun esok aku nak Anwar Ibrahim saman aku dengan amaun RM100 juta tu. semalam bukan main lagi cakap besar tetiba pulak hari ni nak buat U TURN serah pada peguam sama ada nak saman aku ataupun tidak.
Pundek punya Al Juburi, aku ingat berani sangat. Ptuihhhhh.... Lawan tetap lawan. Kalau berani kau saman  lah wahai Al Juburi. Juak pakatan tolong suruh Anwar Ibrahim saman aku terutama puak puak blogger dan cybertrooper pakatan tu. takkan kau orang taknak tengok Papa Gomo disaman Anwar Ibrahim? Hahahaha
Psssttt..... Apa pun esok kita tengok berani ke tidak Anwar Ibrahim saman Papa Gomo
 
Psssttt.... Video Coming soon.....emmmm apa kata PAS? 

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...