Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Wednesday, January 1, 2014

Ahkbar Pakatan Rakyat @ Ratusan Ribu Menyertai TURUN Tapi Nape Tak Terguling....

Di Dataran Merdeka, Pembohong Tahap Tak Masuk Akal Akbar PR NI !!

Lihat saja apa kata portal Malaysiakini tadi
Yang ini pula Haramkah yang melaporkan
 

TURUN @ 'rakyat adalah raja dalam negara, BERJAYA Menawan Dataran Merdeka. Bapak Anwar GAGAL lagi

Anwar Akan Angkat Sumpah Depan 'Raja' Di Dataran Merdeka 1/1/14 Memandangkan bagi mereka yang terlibat dalam mengguling kerajaan mengisytiharkan 'rakyat adalah raja dalam negara' (tonton video SINI), maka tidak mustahil Anwar akan mengangkat sumpah di depan 'raja' di Dataran Merdeka pada 1/1/14.

Menurut laporan blog Sungai Rapat Online, penunjuk perasaan telah berjaya menawan Dataran Merdeka.


Update terkini  mengesahkan para peserta demonstrasi berjaya menawan Dataran Merdeka. Pihak Polis terpaksa berundur ekoran pendemo Pakatan Rakyat lebih agresif menawan Dataran Medeka.

Mengulas kata seorang pendemo yang ditemui berkata: " Kami berjaya tawan Dataran Merdeka dan secara automatiknya Kerajaan BN telah tumbang dan Pakatan Rakyat telah mengambil alih tampuk pentadbiran negara"

"Dengan berita terbaru ini maka esok pagi ketua umum Pakatan Rakyat Anwar Ibrahim@Anwar Peliwat akan ke Dataran Merdeka bagi mengangkat sumpah selaku Perdana Menteri ke 7 Dataran Merdeka."

Waktu ini pendemonstrasi sedang meraikan kemenangan mereka menumbangkan kerajaan Barisan Nasional dengan melaungkan "Hidup Anwar"


Sumber Facebooker

Kerajaan Tidakpun Terguling

Nafsu besar pakatan pembangkang, kononnya mahu mengulingkan kerajaan, melalui Himpun Turun, di Dataran Merdeka, sempena menyambut tahun baru 2014; tidak mendapat sambutan orang ramai.
Kehadiran peyokong Turun, hanya mampu menarik kira-kira 3,000 orang, meskipun beberapa pemimpin Pakatan Rakyat, turut hadir seperti Rafizi Ramli, Salahuddin Ayub turut berucap.
Orang ramai sebenarnya telah bosan dengan karenah pemimpin serta penyokong mereka, yang mempergunakan rakyat untuk kepentingan politik mereka.
Tindakan peserta himpun yang hanya mampu membaling botol-botol minuman ke atas pentas dan merempuh pentas utama, adalah tindakan anak-anak jalanan yang nakal.
Sebenarnya, tahun ini adalah tahun ke-3 penyokong dan pemimpin pakatan rakyat memanfaatkan kedatangan orang ramai yang datang ke Dataran Merdeka, selain beriadah dan berhibur.
Sambutan yang dingin, seperti maalam ini terhadap usaha pakatan rakyat mempengaruhi orang ramai, seharusnya menjadi pengajaran kepada mereka, pada tahun hadapan, bahawa orang ramai tidak berminat lagi pada sebarang tindakan mereka.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...