Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Saturday, March 23, 2013

Rafizi mengesahkan bahawa suara perbualan yang terdapat dalam rakaman video tersebut adalah Suara Anwar Ibrahim.
Anwar Ibrahim Seorang Yang Peramah - Rafizi Ramli

Saturday, March 23, 2013

Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli mengesahkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang peramah ketika ditanya mengenai penyebaran video berjudul 'Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1' yang dikeluarkan blogger Papa Gomo semalam.
Menurut Rafizi, Anwar sememangnya seorang yang bersifat peramah bagi sesiapa yang mengenalinya dan berpendapat bahawa ia perlu diteliti.
"Saya lihat video itu (Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 1). Jika kamu kenali Anwar, dia bercakap dengan sesiapa saja, peramah dan mudah didekati.
GOMO: Rafizi sahkan video tersebut tulen
Pertama sekali Rafizi sendiri telah mengesahkan Anwar Ibrahim lelaki didalam video tersebut.
Keduanya pulak Rafizi mengesahkan bahawa suara perbualan yang terdapat dalam rakaman video tersebut adalah Suara Anwar Ibrahim.
Walaupun Rafizi telah mengesahkan video tersebut dan cam suara Anwar Ibrahim didalam video tersebut, beliau cuba spin itu dan ini dan kemudiannya menyalahkan UMNO.
Rafizi Ramli sudah mengesahkan Anwar Brahim didalam video tersebut dan menyatakan Anwar Ibrahim seorang yang peramah. Jadi soalan Papa Gomo dan juga rakyat Malaysia kepada Rafizi dan penyokong Pembangkang adalah seperti berikut:
Apa kejadahnya Anwar Ibrahim duduk berdua duaan dengan seorang lelaki lembut berumur 19 tahun didalam sebuah bilik hotel?
Harap dapat jawap........rakyat mahukan jawapan dan kebenaran.
Psssttt..... Peramah sampai bawak ke bilik hotel, peramah macam mana tu? Hahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...