Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Friday, March 22, 2013

PAPA GOMO DIPUKUL OLEH BALACI ANWAR?

EKSKLUSIF - Modus Operandi Anwar Ibrahim Meliwat Mahasiswa Didedahkan

Akibat daripada pendedahan Utusan Malaysia hari ini, "Anwar Ibrahim Saman Papagomo RM100juta" dan paparan wajah blogger yang disyakki Papagomo, baru tadi aku terima berita bahawa Gomo dipukul oleh seseorang di Segambut.

Menurut Gomo, 2 lelaki yang menaiki motorsikal berkuasa besar itu tiba-tiba menghampiri dan salah seorang daripada mereka tanpa bercakap apa2 memukul beliau dari belakang. Akibat daripada itu, beliau mengalami pendarahan kecil di kepala, dan menerima rawatan di HKL.

Kejadian tersebut dipercayai ekoran daripada pendedahan blogger Papagomo dalam blog beliau berkaitan pendedahan salah laku sex Anwar Ibrahim.
Weiii Nuar, yang kau belasah tu betul ke Papagomo???

Wartawan Agendadaily bertanyakan soalan kepada Saudara Rafizi:
Kenapa saman Papagomo tapi tak saman Datuk T yang sebarkan video chinadoll? 

papagomo
Anwar Ibrahim

Demi Rakyat, Agama Bangsa dan Negara dan semalam Gomo telah keluarkan episod pertama sedikit paparan video yang menunjukkan Anwar Ibrahim berbual mesra dengan seorang Mahasiswa. Cukup romantis perbualan mereka dengan hanya ungkapan ayat "i" dan "U" sudah cukup untuk memualkan rakyat Malaysia.

Hari ini Gomo nak cerita modus operandi Anwar Ibrahim dalam meliwat Mahasiswa.

PERTAMA
Dulu Anwar Ibrahim sering menggunakan Dato Eskay, Datuk Nallakarupan dan beberapa lagi individu lain dalam membantu Anwar Ibrahim melepaskan nafsu seks nya. Datuk Nalla untuk Wanita dan Jantan, manakala Datuk Eskay Pelacur. Ada beberapa lagi individu lain yang menjalankan tugas sepertimana Datuk Eskay dan Datuk Nalla lakukan bagi membantu Anwar Ibrahim.

Modus tersebut kini telah pun pupus kerana Datuk Nalla dan Datuk Eskay telah berpaling tadah dan tidak mahu untuk terlibat dengan aktiviti seks songsang Anwar Ibrahim.
KEDUA
Sejak akhir akhir ini kita dapat lihat bahawa kekerapan Anwar Ibrahim berjumpa dengan mahasiswa. Perjumpaan dengan Mahasiswa dilakukan hampir setiap minggu kononya untuk beramah mesra dengan ketua Umum Pakatan Pembangkang itu.

Hakikatnya yang anda semua perlu ketahui bahawa dalam masa Anwar Ibrahim berjumpa dengan para Mahasiswa ini beliau melakukan satu lagi tindakan spontan iaitu mengenalpasti mahaiswa mahasiswa yang berpotensi untuk beliau bawa ke medan pertempuran.

Sedikit gambar untuk rujukan:

Ada banyak lagi program seumpana tersebut yang dijalankan oleh Anwar Ibrahim dan ianya berlaku dengan cukup kerap sama sekali. Pendek kata Anwar Ibrahim menjalankan kerja "Serampang Dua Mata".

KETIGA
Modus operandi Anwar Ibrahim dalam mengenali mahasiswa yang boleh dimakannya tidak berakhir dengan begitu sahaja kerana mestilah ada seseorang yang menghantar beliau untuk ke lokasi lokasi Liwat dilakukan seperti di Hilton Hotel, IoI Putrajaya, Mines Hotel dan beberapa lokasi lain lagi.

Yang akan menghantar Anwar Ibrahim untuk melepaskan nafsu serakahnya meliwat Mahasiswa adalah MENANTU Anwar Ibrahim iaitu suami kepada Nurul Izzah.

Gomo tidak pasti apakah suami Nurul Izzah sedar beliau menjadi driver kepada Anwar Ibrahim untuk menjalankan kerja jijiknya ataupun Suami Nurul Izzah telah sedar namun dek kerana arahan dari Anwar Ibrahim maka beliau terpaksa akur apa sahaja arahan bapa mertuanya.

KEEMPAT
Wan Azizah dan Nurul Izzah tahu atau tidak tahu kegiatan Anwar Ibrahim dalam meliwat Mahasiswa ini? Mungkin mereka tahu dan mungkin juga mereka tidak tahu kerana apabila menantu Anwar Ibrahim yang membawa bapa mertuanya keluar sudah pasti Wan Azizah dan Nurul Izzah tidak mengesyaki sesuatu ini kerana Anwar Ibrahim akan memberikan ALIBI yang kuat bahawa beliau keluar dengan menantu.

KELIMA
Kebanyakkan Mahasiswa yang diliwat Anwar Ibrahim adalah antara SUKA SAMA SUKA dan ianya berlaku tidak lebih hanya 3 atau 4 kali bagi seseorang Mahasiswa kerana kegemaran Anwar Ibrahim setelah kejadian ditinggalkan Saiful Bukhari adalah dengan menggunapakai seberapa banyak Mahasiswa yang sama waktu dengan beliau.

Gomo rasa kepada pembaca mesti boleh tanya kepada teman teman yang mengalami masaalah GAY ini. Tanya mereka apabila Spesis sama spesis bertemu ianya sudah cukup untuk membangkitkan kegairahan dan bergelora nafsu antara satu sama lain.

Gomo rasa setakat itu sahaja untuk penjelasan kepada rakyat Malaysia akan modus operandi Anwar Ibrahim mengambil kesempatan diatas program program yang melibatkan mahasiswa mahasiswa. Harus semua anda ingat tidak semestinya seorang GAY itu perlu jambu untuk dijadikan bahan SODOMY kerana asal ada lubang Anwar Ibrahim tetap akan balun dengan apa cara sekalipun.

Episod selepas ini akan Gomo dedahkan pula Taktik taktik Anwar Ibrahim mengoda dan mengorat lelaki lelaki JAMBU yang sama spesis dengannya melalui laman TWIITER. Esok pendedahannya agar rakyat mengetahu bahawa manusia bernama Anwar Bin Ibrahim tidak layak menjadi pemimpin buat kita semua. Beliau seharusnya berundur dan segera bertaubat dari terus terusan melakukan aktiviti jijik nya.

Psssttt.... Wan Azizah dan Nurul Izzah, nasihat pada Papa..berundur sebelum Aib yang lebih besar.

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

sumber PAPA GOMO


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...