Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Thursday, March 28, 2013

TERBONGKAR !!! Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution Merupakan 'Master Mind' dalam Skandal Seks JIJIK Pemimpin Pakatan Rakyat

Ini Bukan Wajah Nurul Izzah!


Mungkin ada baiknya membaca penjelasan di sini (klik).
Secara peribadi, saya yakin ini bukan Nurul Izzah. Namun demikian, saya percaya terdapat "orang dalam PKR" sendiri yang cuba menjatuhkan maruah beliau. Sudah tiba masanya fitnah seperti ini dihentikan.

KLON NURUL IZZAH DAH MENGAMUK!!!

Cuba check belakang Si Nurul Izzah ni.
Mana tau kot ada 'Tangan Ghaib' tengah meraba... HeHeHe...
Hadeh!!! Dah kantoi dah Si Ciputdin ni rupanya. Dia sebelum ni konfiden sangat nak mendedahkan identiti pelakon seks yang sama muka dengan Si Nurul Izzah tu.

Sekali tak pasal - pasal dia dah salah orang. Sekarang, dah dia pulak yang menggelupor nak elakkan diri dari disaman oleh wanita terbabit. Hah! Baru dia tau bahana menabur fitnah terhadap orang. Sekarang, Baru la Padan Muka Dia!!!
 
"Saya malu gambar saya dipergunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab sanggup memapar disana sini macam saya tak ada harga diri", ujar gadis berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya.


Gadis berkenaan telah memohon dan merayu kepada orang ramai agar tidak lagi mengambil kesempatan dengan menggunakan wajah beliau untuk kepentingan politik.Wajah gadis berkenaan tersebar sebaik Saifudin Nasution dari PKR membuat pengakuan bahawa beliau telahpun melihat video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar yang kononnya akan dimainkan oleh blogger-blogger dan cybertroopers dari UMNO.Menurut gadis berkenaan, ada pihak telah memuat turun gambarnya tanpa kebenaran dari laman sosial MySpace dan kemudiannya telah membuat superimpose agar kelihatan seperti Nurul Izzah Anwar.Wanita berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya pada petang ini memaklumkan bahawa dia amat malu apabila terdapatnya blog-blog pembangkang yang memuatnaik gambarnya. Malah lebih teruk lagi, dari blog penyokong Pakatan Haram menuduh beliaulah pelakon kepada video lucah berkenaan.Blog berkenaan menulis..."Wanita yang melakonkan wataknya dalam video tersebut sudah didedahkan. Tidak dapat dipastikan namanya. Tetapi wajahnya sudah didedahkan di media internet."


Ekoran dari itu, gadis berkenaan hari ini telah membuat laporan polis terhadap Saifuddin Nasution kerana mengaitkan beliau sebagai pelakon kepada video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar.Gadis berkenaan dikatakan sedang berbincang dengan peguamnya untuk menghantar notis saman RM100juta kepada Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution yang merupakan 'master mind' dalam permainan jijik ini. 

Video Nurul Izzah:Tiada Beruk Tiada Kera Tiba-Tiba Pokok Bergoyang

Tidak semena-mena, tiada beruk tiada kera, tiba-tiba pokok bergoyang. UMNO tidak tahu apa-apa, tiba-tiba PKR pula yang heboh menyatakan kewujudan Video Seks Nurul Izzah pula.

Kita amat memahami strategi ‘overdose’ atau ‘overkill’ iaitu menambahkan cili kepada isu yang sedia pedas seperti video seks Anwar sehingga orang tidak mampu lagi menelannya. Dalam kes ini, strategi pembangkang mungkin untuk membangkitkan rasa mual terhadap UMNO sekali gus meraih simpati terhadap Nurul Izzah dan Anwar.

Namun, cara pendedahan video Nurul Izzah ini agak keterlaluan iaitu menambah cili sehingga tidak nampak lagi masakan asalnya. Ini kerana ia pertama sekali disuarakan oleh Saifuddin Nasution secara terbuka di hadapan wartawan, seolah-olah sengaja sedangkan desas-desus mengenainya belum lagi kedengaran.

Mungkinkah ini merupakan strategi ‘pre-emptive’ iaitu bersedia dengan jawapan sebelum soalan dikemukakan? Atau apakah ini hanyalah langkah pertama ke arah satu lagi lakonan tersohor yang bakal diedarkan ala-ala lakonan sepupu Taib Mahmud?

Walau apapun, mengenali keluarga Anwar, kita tidak boleh menolak akan kemungkinan bahawa video tersebut tulen dan wujud walaupun motif dan dalangnya tidak dapat dipastikan.

Apa yang kita pasti, video tersebut ada di tangan PKR, bukan UMNO. Kerana itulah sehingga ke hari ini, apa yang kita dengar hanyalah dari pihak PKR dan hanya pihak PKR yang ‘seronok’ sekali bercakap mengenainya.

Jangan kita lupa bahawa parti PKR adalah parti yang sentiasa bergolak kerana ia menghimpunkan semua orang-orang yang gila kuasa lagi korup di dalamnya. Segala sampah dan najis UMNO dikutip dijadikan perhiasan dan dipakaikan mahkota. Pemilihan parti PKR adalah yang paling kotor dalam sejarah, di mana undi dimanipulasi dan baling kerusi bergaduh adalah budayanya.

Faktor cinta tiga segi, empat segi dan bersegi-segi juga merupakan masalah paling besar dalam PKR. Mana tidaknya, apabila anak, isteri, gundik, anak ikan, semuanya terpaksa berhadapan sesama sendiri setiap hari.

Kita tahu Wan Azizah bencikan Fareez. Kita tahu Azmin menentang Khalid. Kita juga tahu Wan Azizah benci Azmin. Kita tahu Nurul Izzah membela mamanya dan Azmin serta Fareez menentangnya dan mamanya. Kita tahu Anwar sayang semuanya. Tetapi kita juga tahu Anwar paling sayang dirinya sendiri.

Nurul Izzah bukan masalah besar bagi UMNO atau BN. Malah, beliau merupakan bahan ketawa, tambahan pula dengan kenyataan bodohnya mengenai pasukan keselamatan negara baru-baru ini, ramai yang menganggap wanita itu elok diabaikan saja. Tidak berbaloi bagi BN memburukkan Nurul Izzah dengan cara menyebar video seksnya dan BN juga lebih tahu bahawa tindakan itu mungkin akan memakan diri dan parti.

Justeru, adalah lebih masuk akal bahawa video tersebut bakal diedar oleh pihak PKR sendiri. Lagipun, dari kata-kata Saifuddin, tampak seolah-olah PKR sudah pun memilikinya, kerana BN langsung tidak tahu menahu mengenainya.

Cuma kita kini tertanya-tanya juga apa reaksi Wan Azizah dan Anwar mengenai aksi anak mereka? Banggakah Anwar yang anaknya mengikut jejak langkahnya?

Apapun, kita pasti, bangga atau tidak, Anwar dan Azizah tetap akan menafikannya.

Bagi Nurul Izzah pula, kita menyarankan agar beliau memikirkan dalam-dalam tentang bapa dan ibu jenis apa yang sanggup membiarkan orang lain menyebar video seks yang dikaitkan dengan anak mereka, semata-mata untuk meraih simpati politik?
Artikel kiriman Beruang Biru

Baca juga artikel berkaitan di sini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...