Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Sunday, March 24, 2013

PANGLIMA GOMO AKAN MENYIARKAN Seasons 7 Episode 2 Esok pagi? Petang? Malam? @ Isnin pagi? PANGLIWAT ANWAR SODOMY AUUUUUU

Anwar Ibrahim sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 2 Esok pagi? Petang? Malam? @ Isnin pagi? Mana U all nak pilih? I nak tengok undian waktu mana paling banyak. Baik punya part 2 ni.. Aummmmmmm
 
Minggu ini je sudah 3 kali terima emel dari pihak Google yang mengesahkan ada permohonan password blog Papa Gomo oleh pihak pihak yang Gomo yakin pembangkang. Setakat ini blog masih selamat namun belum tahu sampai bila ianya selamat kerana Gomo yakin jentera Anwar Ibrahim akan bertungkus lumus untuk memastikan blog Papa Gomo padam bagi melenyapkan pendedahan seks luar tabii Anwar Ibrahim apatahlagi nak menghadapi PRU13 ini. Apa sekalipun Gomo akan berjuang dalam apa cara sekalipun bagi menyedarkan rakyat siapa Anwar Al Juburi ini.
 Cepat Dapatkan Kisah Benar Ini


JUARA..! Tempat Pertama Video Terbaekk Minggu Ini... Tonton Dan Sebaarkaan....!!

Video yang terbukti Bapa Peliwat Negara sudah kantoi...

Tunggu apa lagi, sebaarkanlah video klip dibawah ini untuk tontonan umum. Inilah dia wajah sebenar makhluk durjana bernama Anwar Ibrahim


Gomo harap seluruh rakyat Malaysia mampu berfikir secara waras dalam pekara ini. Jika dulu keluarnya video China Doll Anwar Ibrahim menafikan beliau terlibat dan tidak cukup dengan itu pemimpin pembangkang mempertikaikan rakaman Hitam Putih dan ada yang kata video BESI jadi untuk kali ini diharapkan ianya mampu menyedarkan anda semua terutama penyokong pembangkang yang masih lagi sujud sembah kepada Anwar Ibrahim.

Sekarang bukan hitam putih tetapi ianya BERWARNA dan mempunyai AUDIO yang jelas untuk kita sama sama renung dan fikirkan. Sebelum Gomo nak mengeluarkan video yang selanjutnya marilah kita berfikir

"APA KEJADAHNYA ANWAR IBRAHIM DUDUK BERDUA DUAAN DENGAN LELAKI LEMBUT DALAM BILIK HOTEL?"
Psssttt... Gomo dah kata, "jangan monyet jangan, Kau Degil"


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Mungkinkah Anwar Ibrahim Bekas Banduan Akan Memimpin Kita Rakyat Malaysia?
BANDUAN...sana sini BANDUAN ada Banduan yang terus mencari arah untuk menjadi Banduan dan ada juga Banduan yang menginsafi perbuatan mereka dan kembali ke jalan yang benar. Banduan tetap banduan dan tidak ada pilihan lain selain daripada menghadapi rakyat Malaysia dengan gelaran bekas banduan.

Namun dalam banyak banyak banduan ada seorang banduan yang agak berlainan dengan bekas bekas banduan yang lain. Banduan ini cukup GILA kerana beliau merasakan beliau lah Banduan yang paling sempurna kerana dikatakan ANUGERAH TUHAN.

Paling gila apabila Banduan ini melangkaui apa yang telah terbukti dengan bercita cita untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Banduan mahu jadi Perdana Menteri, Banduan mahu jadi pemimpin Rakyat Malaysia.

Ikuti kisah Banduan yang telah dijatuhi hukuman PENJARA 6 tahun diatas kesalahan RASUAH paling besar dalam sejarah negara Malaysia.


1. "Bahawa kamu pada 24.5.1995 lebih kurang jam 5.30 petang, di Pejabat Menteri Kewangan, di Kementerian Kewangan, Jalan Duta, Kuala Lumpur di dalam Wilayah Persekutuan, semasa menjadi anggota pentadbiran, iaitu, menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan telah melakukan perbuatan rasuah berkaitan dengan siasatan Badan Pencegah Rasuah ke atas Setiausaha Sulit kamu, Encik Mohd Azmin bin Ali yang disyaki menerima rasuah sehingga dia telah mengumpulkan harta yang tidak munasabah berbanding dengan pendapatannya, iaitu kamu telah:
a. Campur tangan dalam siasatan itu, dan
b. Mempengaruhi Datuk Shafee bin Yahya, Ketua Pengarah Badan Pencegah Rasuah untuk menutup siasatan kes tersebut bertentangan dengan prosedur siasatan Badan Pencegah Rasuah tanpa merujuk kepada Pendakwa Raya;
Dan dengan perbuatan kamu itu, Encik Mohd Azmin bin Ali telah dilindungi daripada tindakan atau prosiding yang bersifat jenayah dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 2(1) Ordinan No.22 (Kuasa-Kuasa Perlu) Darurat, 1970".
2. "Bahawa kamu, pada 12 Ogos 1997 hingga 18 Ogos 1997, di kediaman rasmi Timbalan Perdana Menteri, No 47, Jalan Damansara, di dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, semasa menjadi seorang anggota pentadbiran, iaitu, menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menten Kewangan telah melakukan perbuatan rasuah di mana kamu telah:
- mengarahkan Datuk Mohd Said bin Awang, Pengarah Cawangan Khas dan Amir bin Junus, Timbalan Pengarah Cawangan Khas II, Polis Diraja Malaysia memperoleh pengakuan bertulis daripada Azizan bin Ahu Bakar bagi menafikan salah laku seks dan liwat yang dilakukan oleb kamu dengan tujuan melindungi diri kamu daripada sebarang tindakan atau prosiding yang bersifat jenayah, dan akibatnya Azizan bin Abu Bakar telah memberi pengakuan bertulis bertarikh 18 Ogos 1997 kepada Perdana Menteri seperti mana yang diarahkan, dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah seksyen
2(1) Ordinan No.22 (Kuasa-Kuasa Perlu) Darurat, 1970".
3. "Bahawa kamu, pada 27 Ogos 1997, di Kediaman Rasmi Timbalan Perdana Menteri, No 47, Jalan Damansara, di dalam Wilayah Persekutuan 88 Kuala Lumpur, ketika menjadi seorang anggota pentadbiran, iaitu, menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan telah melakukan perbuatan rasuah di mana kamu telah:
- mengarahkan Datuk Mohd Said bin Awang, Pengarah Cawangan Khas dan Amir Bin Junus, Timbalan Pengarah Cawangan Khas II, Polis Diraja Malaysia menggesa Azizan bin Abu Bakar supaya memberi kenyataan umum bertulis bagi menafikan sa1ah laku mereka dan liwat yang dilakukan oleh kamu dengan tujuan melindungi diri kamu daripada sebarang tindakan atau prosiding yang bersifat jenayah dan akihatnya Azizan bin Abu Bakar telah memberikan kenyataan bertu1is seperti mana yang diarahkan dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesa1ahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 2(1) Ordinan No. 22 (Kuasa-Kuasa Perlu) Darurat, 1970".
4. "Bahawa kamu pada 12 Ogos 1997 hingga 18 haribulan Ogos 1997, di kediaman rasmi Timbalan Perdana Menteri, No 47, Jalan Damansara, di dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur semasa menjadi seorang anggota pentadbiran, iaitu, menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan telah melakukan perbuatan rasuah di mana kamu telah:

- mengarahkan Datuk Mohd Said Awang, Pengarah Cawangan Khas dan Amir bin Junus, Timbalan pengarah Cawangan Khas II, Polis Diraja Malaysia memperoleh pengakuan bertulis daripada Ummi Haflida bt Ali bagi menafikan salah laku seks dan liwat yang dilakukan oleh kamu dengan tujuan melindungi diri kamu daripada sebarang tindakan atau prosiding bersifat jenayah dan akibatnya Ummi Hafilda bt Ali telah memberi pengakuan bertulis bertarikh 18 Ogos 1997 kepada Perdana Menteri seperti mana yang diarahkan, dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah seksyen 2(1) Ordinan No. 22 (Kuasa-Kuasa Perlu) Darurat, 1970".
5. "Bahawa kamu pada 27 haribulan Ogos 1997, di kediaman rasmi Timbalan Perdana Menteri, No 47, Jalan Damansara, di dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, semasa menjadi seorang anggota pentadbiran, iaitu, menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan telah melakukan perbuatan rasuah di mana kamu telah mengarahkan Datuk Mohd Said bin Awang, Pengarah Gawangan Khas dan Amir bin Junus, Timbalan Pengarah Cawangan Khas II, Polis Diraja Malaysia menggesa Ummi Hafilda bt Ali supaya memberi kenyataan umum bertulis bagi menafikan salah laku seks dan liwat yang dilakukan oleh kamu dengan tujuan melindungi diri kamu daripada sebarang tindakan atau prosiding bersifat jenayah dan akibatnya Ummi Hafilda Ali memberikan kenyataan umum bertulis bertarikh 29 haribulan Ogos 1997 seperti yang diarahkan, dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah seksyen 2(1) Ordinan No.22 (Kuasa-Kuasa Perlu) Darurat, 1970".
Banduan yang dimaksudkan adalah Dato Sri Anwar bin Ibrahim yang kini merupakan Ahli Parlimen Permatang Pauh dan juga Ketua Pakatan Pembangkang. Banduan yang bercita cita mahu menjadi Banduan Perdana Menteri Malaysia.


Itu adalah satu REKOD yang jelas menunjukkan Anwar Ibrahim adalah PERASUAH paling JIJIK dalam negara kerana kesalahan RASUAH beliau adalah dengan menggunakan PANGKAT dan KUASA beliau yang sewaktu itu merupakan Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Mungkin akan berlaku pekara lebih jijik lagi jika Anwar Ibrahim Perdana Menteri Malaysia kerana belum pun menjadi Perdana Menteri bermacam macam RASUAH digunakan Anwar Ibrahim dalam menafikan keterangan rakyat bahawa beliau telah melakukan SEKS LUAR TABII.

Anwar Ibrahim menyatakan hukuman PENJARA ke atas beliau adalah satu KONSPIRASI dari UMNO untuk menjatuhkan beliau. Namun hakikat yang sebenar sehingga ke hari ini beliau tidak pernah menafikan perbuatan beliau yang MERASUAH pegawai Polis dan MENYALAHGUNAKAN KUASA yang beliau ada untuk kepentingan peribadi beliau.


Apakah rakyat Malaysia merelakan seorang bekas BANDUAN yang disabitkan dengan kesalahan RASUAH dan SALAH GUNA KUASA serta merupakan pengamal HOMOSEKSUAL menjadi Perdana Menteri Malaysia?

Anwar Ibrahim haya layak menjadi Perdana Menteri Penjara Sg Buloh!

Psssttt..... Hilang akal le puak pembangkang kalau kata Anwar Ibrahim ni MALAIKAT...Hahaha


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Psssttt... Gomo dah kata, "jangan monyet jangan, Kau Degil"


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...