Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Monday, March 4, 2013

Perintah Eksekutif DIKELUARKAN! ATM Ambil Alih!

Perintah Eksekutif Telah Dikeluarkan & Berkuatkuasa dan kini ATM mula mengambilalih situasi Krisis Lahad Datu, Sabah.

Barisan Perwira Negara Yang Terkorban Dalam Krisis Lahad Datu

JASA DAN PENGORBANANMU DIKENANG:

Barisan perwira yang gugur dalam mempertahankan keamanan dan keselamatan negara.

ARAHAH: Hapuskan Musuh.

DIGEMPUR. TAMATLAH RIWAYAT KORANG...SEMPORNA  - Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dijangka melancarkan serangan besar-besaran dalam masa 24 jam bagi menamatkan pencerobohan tentera Kesultanan Sulu di beberapa daerah di Sabah.

Difahamkan kawasan yang menjadi fokus utama serangan adalah Kampung Tanduo, Lahad Datu di mana ketua penceroboh, Raja Muda Azzumudie iaitu adik kepada Sultan Sulu, Sultan Jamalul Kiram III bersama lebih 100 pengikutnya berkubu.

Ketika ini, anggota penembak tepat Tentera Darat ditempatkan di beberapa lokasi strategik dan Utusan Malaysia difahamkan, tiada lagi sebarang rundingan bakal dibuat sebaliknya misi kali ini adalah menumpaskan ke semua musuh.

Tapi, bagaimana pula dengan penceroboh dan dalang tempatan  di sebalik insiden berdarah ini? Adakah mereka-mereka yang terlibat ini kita biarkan berluas-luasa seolah-olah negara kita tidak mempunyai undang-undng? Inilah akibatnya bila akta ISA dimansuhkan. Pembangkang menganggap bahawa mereka telah berjaya didalam misi mereka untuk menumbangkan Barisan Nasional (BN).

Oh tidak!, korang belum berjaya. Kita tunggu dan lihat dimasa terdekat ini nama siapa yang akan naik dan sendiwara siapakah ini yang sebenarnya. Tungguuuuuuuuu!. 

gambar ehsan bernama foto... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...