Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Friday, March 8, 2013

Azlan Mohd Lazim hilang dan tiba-tiba muncul dipentas parti keadilan Rakyat bersama Ahli Parlimen Sungai Petani Johari Abdul yang merupakan penyokong tegar Anwar Ibrahim

UPDATES Lahad Datu - Anwar Cuci Nama Guna Bapak Saiful... Hanya Perlu BAYAR Dan Buat Kenyataan

Keluarga Saiful Bukhari memberitahu bahawa bapanya hilang sejak 3 minggu yang lalu selepas mengalami masalah kewangan dan masalah keluarga.

Bapa Saiful juga dikatakan pernah "mengugut" beberapa pemimpin UMNO untuk mendapatkan wang perbelanjaan dan apabila tidak dihiraukan Azlan Mohd Lazim hilang dan tiba-tiba muncul dipentas parti keadilan Rakyat bersama Ahli Parlimen Sungai Petani Johari Abdul yang merupakan penyokong tegar Anwar Ibrahim
Tidak hairanlah apabila portal Keadilan Daily hari ini melaporkan Bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim mengaku kes liwat kedua adalah fitnah dan konspirasi politik ke atas Ketua Umum KEADILAN, Anwar Ibrahim seperti berikut:

“Saya Azlan Mohd Lazim sesungguhnya percaya anak saya Saiful Bukhari telah dipergunakan oleh pihak-pihak tertentu yang tidak bertanggungjawab termasuk Khairil Annas Jusoh, pegawai khas kepada Perdana Menteri.

“Mereka inilah merupakan dalang kepada semua fitnah liwat yang dilakukan terhadap Anwar Ibrahim yang melibatkan anak saya,” kata Azlan pada sidang media tertutup di sebuah apartmen di tingkat 27 dekat Taman Melati, Gombak, pagi ini.

Rakyat perlu tahu siapa sebenarnya Anwar Ibrahim dan rakyat meminta jika benar itu adalah konspirasi Azlan Mohd Lazim dicabar bersumpah sambil menjunjung Al-Quran sepertimana yang anaknya Saiful Azlan lakukan.

Demi duit apa pun boleh jadi sanggup gadaikan maruah keluarga sendiri.

Masih ingat lagikah bait bait skrip dalam cerita Tiga Abdul apabila Allahyarham Tan Sri P Ramlee memerli Sarimah dalam satu adegan filem itu...? Sarimah datang mengadu bahawa kepada Abdul Wahub memberitahu bahawa kedua-dua abangnya iaitu Wahab dan si Wahib akan dilelong oleh ayahnya Sadek Segaraga...

Maka P Ramlee yang membawa watak Abdul Wahub berkata " Haa.., dah kena lah tu, Penyamun jual si Penyangak...."

Itulah kisahnya dengan Azlan Mohd Lazim yang sedang meraban mencari wang... Masuklah dia kedalam jaring perangkap Anwar...!

Inilah peluang untuk Anwar "mencuci bersih" nama yang beliau yang sudah rosak kerana terbukti menjadi dalang kepada Peristiwa Hitam Lahad Datu yang menyaksikan 8 orang anggota keselamatan maut...!

Hanya perlu bayar.... Dengar cerita upfront payment RM100,00-, apabila selesai buat kenyataan akan bayar bakinya RM400,000.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...