Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Friday, April 12, 2013

NAPE HJ HADI NAK SOLAT HAJAT SORANG2 AJE.. NAK DAPATKAN PERTUNJUK DARIPADA SIAPA? ALLAH YANG MANA SATU..

BENARKAH KERJA JAHAT UMNO.. APA LU ORANG FITNAH CIKGU PAH ... UPE-UPENYA DIA TENGAH TIBAR ROTI CANAI LAH ..... LU ORANG RASA ADA MACAM ROTI CANAIKA?? BODOH-BODOH BELAKA PUAK SPIN PR NI KAN ..
Kahkahkahakah.. sian puak cacai dah takdak kerja nak buat.. dari gambaq elok2 Cikgu Pa pakai spender, tup tup pi edit Cikgu Pa tengah tibar roti spender.. Adehhhh lawak betui la puak ni..

Adegan ranjang: Mustaffa Ali kekal

Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang memberi respon bahawa Setiausaha Agung Pas Dato’ Mustaffa Ali yang digemparkan dengan isu video sex tidak akan bertanding dalam PRU 13.
Bagaimanapun beliau akan meneruskan perkhidmatan Dato’ Mustaffa Ali sebagai Pengarah Pilihanraya Pas Pusat.

“Dia bertanding semua di tempat di Malaysia, dia Pengarah Pilihanraya Pas,” kata Haji Hadi kepada beberapa wartawan di perkarangan Masjid Rusila tadi.

Mengulas lanjut dengan tragedi tersebar video sex Mustaffa Ali, Hadi berkata:
“Saya tak suka politik seperti ini dilakukan untuk mengaibkan pemimpin hatta kepada Dato’ Najib sekalipun”.
ALLAH YANG MANA SATU ... ????

Presiden Pas berkata, beliau akan solat hajat bersendirian bagi mendapat pertunjuk Allah mengenai isu pembongkaran video sex yang dikaitkan dengan Setiausaha Agung Pas, Dato’ Mustaffa Ali.

Beliau juga turut mengulas tidak mustahil rakaman video tersebut diedarkan oleh rakan parti dari pakatan rakyat sendiri untuk menjatuhkan imej Mustaffa Ali memandangkan pembahagian kerusi calon PAS pada PRU 13 ini ditentukan oleh Mustaffa Ali.

Hadi juga turut mengesahkan bahawa memang terdapat perebutan kerusi parlimen dan dun diantara PAS dan PKR bagi menghadapi PRU 13 ini dan ianya amat merumitkan bagi kedua dua parti untuk mencapai keputusan.

Sumber Sinar

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...