Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Monday, April 8, 2013

JOM SOKONG PAPAGOMO VS ANWAR IBRAHIM DI PERMATANG PAUH PADA PRU13.. MANA LU MAHU LARI ANWAR..!!!!

Ikut risik-risik yang  perolehi . BORANG pencalonan PAPAGOMO tadi diambil wakilnya Rafi Awang Kecik di pejabat SPR WP jam 2 ptg. Ia dihadiri oleh ramai wartawan dan jurugambar-Agendanews
Wahhh rupanya betullah papagomo nak bertanding di permatang pauh!
Pada PCnya di situ,Rafi kata tujuan PAPAGOMO nak tanding lawan Anwar adalah atas prinsip menentang pimpinan pembangkang yang bermoral jijik-Agendanews
Wa tabik lu papagomo!!!

BERIKUT KENYATAAN PENUH PAPAGOMO
Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penduduk di Permatang Pauh Pulau pinang.

Saya telah pun mengambil borang calon SPR bagi melayakkan diri saya bertanding di Parlimen Permatang Pauh pada PRU13 ini melalui wakil saya Saudara Rafi Awang Kecik yang juga merupakan Presiden Nadi Rakyat Malaysia.

Saya mengumumkan untuk bertanding pada pilihanraya ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh bagi menunjukkan kepada Dato Sri Anwar Ibrahim yang saya benar benar serius untuk meminta beliau berundur secara terhormat dari arena politik negara.

Sebelum ini saya telah pun memberikan amaran agar beliau berundur bagi mengelakkan video-video beliau dipaparkan kepada umum. Namun Dato Sri Anwar masih degil dan mahu mengheret pekara ini dengan lebih besar lagi.

Tun Dr Mahathir pernah memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim nasihat untuk berundur secara terhormat sewaktu beliau menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Keewangan. Tun Dr Mahathir memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim peluang untuk tidak diaibkan. Jadi saya juga telah melaksanakan apa yang idola saya Tun Mahathir  lakukan dengan memberikan Amaran dan nasihat untuk Dato Sri Anwar Ibrahim berundur secara terhormat sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi.

Saya mahu bertanding kerana saya mahu menyatakan kebenaran sebagai satu bukti nyata yang saya bukanlah menfitnah. Saya tampil masuk gelanggang bagi menyampaikan perkhabaran kepada dunia saya mahu rakyat sedar betapa rendah dan jijik moral Dato Sri Anwar Ibrahim yang mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Didalam pilihanraya ini lah medan terbaik untuk saya mendedahkan segala galanya yang mana dibantu dengan rakan rakan seperjuangan yang lain seperti Dato Eskay, Dato Nallakarupan, Ezam Mohd Nor, Ng Lum Yong, Zahid Mat Arip, Yb Zulkifli Nordin, Anuar Shaari, Hamizun, dan ramai lagi bekas bekas orang kanan Anwar Ibrahim yang kenal bentuk tubuh Dato Sri Anwar Ibrahim.
Kalah sudah pasti buat saya tetapi saya akan pastikan pengundi permatang pauh kenal dengan lebih dekat siapa Dato Sri Anwar Ibrahim ini apatah lagi dengan bukti yang ada ditangan saya.
Nantikan saya pada hari penamaan calon di Permatang Pauh. Misi Selamatkan Negara akan dilaksanakan saya dengan dibantu seluruh jentera NGO Nadi Rakyat yang diketuai Presidennya Saudara Rafi Awang Kecik.-8/4/2013

TABUNG DERMA PapaGomo LAWAN ANWAR IBRAHIM DI PERMATANG PAUH DILANCAR

Orang ramai telah mengambil inisiatif  mengutip  dan memberi  sumbangan derma  untuk membantu PapaGomo mencabar Anwar Ibrahim Penasihat PKR di kawasan Parlimen Permatang Pauh  dalam Pilihanraya ke 13 sebaik sahaja beliau   mengumumkan keputusannya itu.

Seorang peguam telah pun mengambil inisiatif untuk menubuhkan Tabung Kutipan Derma  Kos Pilihanraya PapaGomo

Pengumum itu  menggemparkan seluruh negara  kerana orang ramai mengetahui Papa Gomo menyimpan banyak lagi video sah mengenai Anwar Ibrahim  dan menyebabkan PKR dan Pas tergamam dan membisu seribu bahasa sehingga lewat petang ini tanpa memberikan sebarang reaksi.

Bagaimanapun Pakatan Rakyat menyedari  bahawa ini adalah suatu bala bencana kepada  Anwar Ibrahim memandangkan PapaGomo mempunyai banyak lagi  rahsia kotor Anwar  yang berbukti terutama klip video.

Anwar telah pun  telah mengambil tindakan saman malu RM100 juta  terhadap PapaGomo kerana menyiarkan beberapa video yang memalukannnya tetapi tidak dihiraukan oleh PapaGomo oleh kerana beliau telah mendapat kekuatan dengan  semakin ramai orang yang yakin kepada klip klip videonya yang jelas dan berwarna.


Yang pertama sekali mengumumkan sumbangan sebesar $1,000 bagi membantu  menubuhkan tabung pillihanraya Papa Gomo ialah seorang peguam yang juga Pengerusi Gabungan Anti Penyelewengan Selangor atau GAPs Encik Hamidzun Khairuddin .

Langkah Hamidzun ini  dijangka akan diikuti segera oleh orang ramai, bloggers rakan rakan Papa Gomo  dan juga NGO lain yang mahu menyelamatkan negara dari jatuh ke tangan Anwar Ibrahim.

Hamidzun berkata  Anwar Ibrahim akan berhadapan dengan pendedahan demi pendedahan mengenai kejebatan sexnya  dan juga penyelewengan  penyelewengannya  yang lain.

Katanya,  amanah besar rakyat kepada Papa Gomo untuk membongkar semuaperlakuan songsang Anwar Ibraim dengan membuktikannya.

Semua akhhar on line telah menyiarkan berita keputusan PapaGomo untuk mencabar Anwar Ibrahim itu  di muka utama tengah hari ini.Antaranya ialah akhabr The Star:GE13: Papa Gomo to take on Anwar in Permatang Pau 

Controversial blogger Papa Gomo is set to take on Opposition leader Datuk Seri Anwar Ibrahim in the Permatang Pauh parliamentary seat during the 13th general election, his representative Mohamad Rafi Awang Kechik said Monday. Anwar had filed an RM100mil defamation suit against Papa Gomo over a recent sex video allegedly implicating the Opposition Leader last month.

2 comments:

  1. Dah terang terang kaki rasuah.toksah buang masa la papagomo.lu balik la. Bini sorang pun takleh nak bimbing ni kan pulak nak jadi pemimpin.mau kasi hancur melayu ke.lu bolih fitnah dgn rasuah je pandai.lain apa bolih bikin melayu tak bodoh mcm lu sangka la papagomo.

    ReplyDelete
  2. kita perlu kenal anuar....ramai yg tertipu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...