Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Friday, January 10, 2014

Video NGO belasah kaw kaw Majlis Konsultansi Perpaduan Nasional

Sokong Zulkifli Nordin bantai MKPN. Tahniah pd PAS dan PKR kerana berpeluk tubuh dl isu kalimah Allah, mana parti yg kononnya memperjuagkan Islam, kenapa parti yg kononya berjuang hanya pd bangsa Melayu yg berjuamg menentang penggunaaan perkataan Allah dlm bible. PAS dan PKR takut pd DAP kapir ker? takut hilang teman sperjuangan ke? sangup jual agama ke? sangup bersubahat? Dunia nk kiamat ni video di sini

POLIS JALANKAN SIASATAN LANJUT KES PADERI ATAS PERMINTAAN PEJABAT PEGUAM NEGARA


Putrajaya, 9 Jan - Pejabat Peguam negara meminta polis menjalankan siasatan lanjut terhadap kes seorang paderi Katolik mengeluarkan kenyataan berhubung penggunaan kalimah 'Allah' oleh orang bukan Islam, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar.

Beliau berkata polis akan mengemukakan semula kertas siasatan kes itu secepat mungkin.

Menurut beliau adalah agak biasa bagi Pejabat Peguam Negara mengembalikan kertas siasatan dan meminta polis menjalankan siasatan lanjut. " kami akan melakukannya. Untuk kes ini, tidak banyak perkara yang diarah untuk kita (polis) lakukan dan kita boleh urus dalam masa yang singkat," katanya kepada pemberita pada sidang akhbar sempena pelancaran Rangka Tindakan Amalan Hijau dan Aplikasi Teknologi Polis Diraja Malaysia di lobi Pejabat Perdana Menteri di sini hari ini.

Beliau bagaimanapun berkata Paderi Lawrence Andrew, yang juga editor akhbar mingguan Katolik, The Herald, tidak akan dipanggil semula untuk direkod kenyataannya.

Polis Selangor menyerahkan kertas siasatan kes itu kepada Pejabat Peguam Negara semalam. - BERNAMA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...