Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Saturday, January 26, 2013

BN Johor Kejut dan Ketakutan - 500 Ribu Orang Hadiri Ceramah Anwar Di Johor! WOW!!!!

Apa ke gila blogger Harapan Esok ni? Dia bagitahu kat Keris ramai gila yang datang ceramah Anwar Ibrahim pujaannya. Haha! Meh baca apa dia cakap :

Alangkah terperanjatnya aku bila lihat perkembangan politik di Johor yang mana PAS Johor semakin ramai kuat apabila seramai 500,000 telah berkerumun di Ceramah berbaur hasutan di Ulu Pulai Johor malam semalam...

Kehadiran seramai 500,000 membuktikan bahawa PAS sudah yakin mampu menawan JOHOR...Anwar Ibrahim pasti tersenyum riang melihatkan sokong puak PAS di JOHOR!!!Tahniah PAS!!!Hehe! Ini sebenarnya adalah bukti orang Johor dah bagi signal yang Pakatan boleh lupakan hasrat mereka untuk menjajah negeri Johor. Tidak mustahil mengapa Lim Kit Siang cuba bertanding di negeri Johor.

Semuanya sebab DAP sendiri sudah tak percaya dengan aura Anwar. Sebab itu mereka nak rempuh sendiri. Sekarang Anwar sudah tiada kuasa dalam Pakatan? 

Angka 500,000 bukan jumlah yang kecil..Seharusnya BN JOHOR memikirkan sesuatu bagaimana hendak menang PRU 13 ini!!!kahkahkah!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...