Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Sunday, November 3, 2013

AMBIGA@ANJING@BABI DAKWA 40 RIBU BANGLA HELAH UMNO!!!.. INI DIA BIAWAK HIDUP... KELING TAK RETI DIUNTUNG


Inilah masalahnya dengan puak - puak Pakatan Haprak ni. Nak pulak yang ada kaitan dengan diorang ni. Lagi la perangai macam Haramjadah!!!

Kalau dah buat silap dan kantoi menipu rakyat, sampai mati pun diorang takkan nak mengaku salah diorang. Sebaliknya diorang akan tuduh orang lain.

Maka itulah yang dilakukan oleh Si Ambigampang tu dalam komen dia kepada wawancara yang dibuat oleh CNN bersama dengan Datuk Seri Najib sebelum ini.

Kot kalau dia dengki sangat dengan Datuk Seri sebab ditemubual oleh CNN, jangan la tunjuk sangat kat orang. Malu la sikit Ambiga oi!!! Semua orang nampak dia Pro Pembangkang.

Hakikatnya, isu berkaitan dengan 40ribu orang Bangla ni asalnya dari khabar angin yang disebarkan oleh Si Ketua Penipu tu sebelum Pilihan Raya Umum lagi.

Dia yang sebarkan cerita tu dengan membuat dakwaan kononnya semua Bangla tu diimport dari Sabah dan Sarawak. Kemudian cerita tu dijaja dalam kempen Pilihan Raya.

Tapi, masa tu Si Ambiga yang mengaku kata diri dia bebas dari sebarang fahaman Politik tu tak de pulak nak kecam dakwaan Si Ketua Penipu tu. Tak de pulak dia nak bising.

Jadi, kenapa sekarang dia nak tuduh UMNO pulak sengaja menjadikan isu tu sebagai satu helah? Kenapa sekarang baru dia nak menyalak macam orang tak sedar diri?


Jelas, Si Ambiga ni bercakap je yang dia tak pro pada mana -mana pihak. Tapi yang sebenarnya dia hanya seekor anjing peliharaan Pakatan. 

Tu pasal la dia bercakap pun main ikut sedap mulut dia je!!! Bukannya dia ada bukti pun bila dia bercakap!!! Nama je dia ni bekas Pengerusi BAR Counsil. Tapi bab itu pun dia GAGAL, macam mana dia boleh jadi peguam!!!
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...