Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Friday, September 27, 2019

Hari 14: 'Jho Low, Tim Leissner atur pertemuan Najib-Pengerusi Goldman Sachs'

Hari 14: 'Jho Low, Tim Leissner atur pertemuan Najib-Pengerusi Goldman Sachs': LANGSUNG | Perbicaraan kes jenayah melibatkan bekas perdana menteri Najib Razak berhubung penyalahgunaan kuasa dan pengubahan dana 1MDB masuk hari ke-14.Diterbitkan
 |  Dikemaskini


1 comment:

 1. Celah mana PenDrive diletakkan sekarang ini..!?

  3 tahun dah letak celah mana pendrive tuhh..!!

  Fitnah MO1 = Cassy Tang dah terjawab
  Tragedi malang FITNAH JIJIK 1MDB, Siapa MO1 Akhirnya Terjawab.

  Bekas CEO 1MDB Datuk Shahrol mengaku dialah MO2 yang disebut dalam laporan DOJ...dan paling mengejutkan lagi, MO1 yang selama ini kononnya adalah DSN rupanya rupanya tidak benar sama sekali.

  MO1 sebenarnya adalah Casey Tang Bekas Pengarah Eksekutif 1MDB !!

  AKHIRNYA SIAPA MO1 TERJAWAB SUDAH
  SANG FITNAH JIJIK MUNAFIK CELAKA LAH..
  PENGIKUT SI FITNAH JIJIK KENA TADAH
  TANGGUNG DOSA FITNAH HARAMJADAH

  Ternyata benar apabila DSN mengatakan mahkamah akan menjadi tempat segala kebenaran terungkai..akhirnya DSN bukanlah watak yg digelar sebagai MO1 dlm laporan DOJ itu.. dan

  CELAH MANA PENDRIVE DISEMBUNYIKAN.!?

  DSN juga bertanya mengenai 'pendrive' yg didakwa Charles Morais, adik Kevin Morais ada bukti kes 1MDB, SRC International dan mengapa abangnya dibunuh..!?

  Najib berkata Charles dakwa memiliki satu 'pendrive' diterima dri Kevin dan ada bukti semua kes tersebut. Dng sokongan pemimpin DAP PKR dan PPBM, Charles mengadakan sidang media,beliau membuat Surat Akuan Sumpah dan mendakwa satu pendrive diterima drp Kevin yg ada bukti kes 1MDB, SRC International serta bukti mengapa Kevin dibunuh..!!

  Lim Kit Siang membuat sidang media "Call for an international investigation into the murder of DPP Kevin Morais following the shock statutory declaration by his brother Charles who raised many disturbing questions" Kit Siang menuduh pembunuhan Kevin Morais ada kaitan dengan 1MDB/SRC.

  "Persoalannya kini ialah di celah mana pendrive itu berada sekarang..!? Selepas tiga tahun ia masih tidak ditemui..!?

  FITNAH MAKAN TUAN AKHIRNYA MENDAPAT
  MO1 DITEMUI AKHIRNYA TERBONGKAR SUDAH
  SEMPURNA SUDAH KERJA SANG FITNAH KEPARAT
  KESIAN MACAI YG BODOH BEBAL KENA TADAH

  Dan celakalah mereka yang menuduh, memfitnah dan menghina DSN selama ini..

  Nasib bangsa ini sudah tidak dapat disandarkan kepada pemimpin melayu bersekongkol dng fitnah munafik....tidak menghargai sokongan orang melayu terhadap mereka.. pemimpin munafik ini tidak rasa takut dengan dosa fitnah jijik yang dijaja seluruh dunia.

  Untuk menyedarkan pemimpin melayu fitnah jijik agar meninggalkan rasuah adalah sama mustahilnya untuk menyuruh orang melayu bawahan supaya jangan malas.

  Kita kata mereka makan rasuah dan mereka kata kita pemalas...

  Masa bertanding mereka mengharap undi melayu tetapi selepas menang mereka mahu menjaga yang bukan melayu... Pemimpin usang dan korup dan penipu tak diperlukan lagi dalam politik matang di Malaysia kini.

  Apa penyakit agaknya yang sedang mereka hidapi ini?

  Doa DSN termakbul hari ini, satu dr sekian banyak tuduhan dan fitnah kepada nya telah terungkai... Karma fitnah akhirnya kembali pada sang fitnah. Pada sang munafik fitnah jijik dan macai sang fitnah karma fitnah kamu sedang membaham diri sendiri akhirnya

  Tegakkan Kebenaran, Hapuskan Kebathilan..

  Pada Allah lah kita berserah diri, dan Allah lah sebaik baik pelindung...

  ALLAHU AKBAR !!

  #FORMULATURUNHARGA = BMF

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...