Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA
Kempen Boikot Perniagaan Bangsa CINA

Saturday, November 7, 2015

Dr Mahathir Sedang Disiasat Susulan Gesaa Perdana Menteri Supaya Meletakkan Jawatan.


Ibarat Madu diberi Tuba yang dapat.... Bagai Kacang Lupakan Kulit ..
UMNO bercakaran sesama sendiri kerana lalokkan kuasa dunia.... Umno terus meminggirkan diri daripada kenyataan sebenar... Roda terus berputar dulu UMNO di atas di hati pengundi... sekarang mula ke bawah dihati pengundi Melayu.

 

'Polis Tanya, Saya Tak Jawab' 

SHAH ALAM - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini dilaporkan telah diambil keterangan oleh pasukan penyiasat Bukit Aman, kira-kira jam 11 pagi tadi.

Memetik laporan The Star, Dr Mahathir yang bercakap kepada pemberita di luar bangunan Yayasan Al-Bukhary berkata, beliau tidak menjawab soalan yang dikemukakan pegawai tersebut.

"Mereka tanya soalan dan saya kata saya tak akan jawab. Saya tak jawab," katanya.

Beliau juga menyerahkan kepada polis sama ada mahu menahannya ataupun tidak.

Sebelum ini, Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi memberitahu dalam jawapan bertulis kepada Parlimen bahawa Dr Mahathir sedang disiasat susulan gesaan terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak supaya meletakkan jawatan.

Pasukan peguam Dr Mahathir yang diketuai Mohamed Haniff Khatri Abdulla berkata, tiga pegawai polis dari Bukit Aman mengambil masa kira-kira 45 minit untuk merakam keterangan Dr Mahathir.
Menurut Haniff, Dr Mahathir dinasihatkan untuk tidak menjawab beberapa soalan.

Namun Haniff enggan mendedahkan sebarang soalan yang dikemukakan secara spesifik.

"Kadang-kadang kami peguam pun pelik, kenapa polis ambil keterangan. Jika ada bukti, tangkap sajalah dan dakwa di mahkamah," katanya.

Ketika ditanya kemungkinan akan ada sesi soal siasat lain, Haniff berkata, pihaknya tidak pasti namun beliau berpendapat sesi tadi sudah memadai bagi polis.

- Sinar Harian


1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...